Worth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 neo geo oyunları arasından street hoop diye bir basketball oyunu var.elinde olan varsa bana ulaştırabilirmi.ben çok aradım ama hepsi sadece reklam.eğer varsa sizlerde banada verebilirmi. bu oyun benim için öenmlide :) ne kadar atari oynu olsada benim için efsanedir[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ehehe... şanslısın tesadüfe bak: http://forum.paticik.com/view.php?id=78802 burada mame emulatörünün kurulumu falan anlatılıyor. Dosyayı çektiğinde de beraberinde gelen tek oyun street hoop ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ahauahahe :) şansa bak hemen indiriyim sağol.keşke arama yapıpta açsaydım topici özürdiliyorum ve çekiliyorum[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yok önemsiz... Ben arama yaptım da bulamadım, biraz zaman ayırmam gerekti ;) iyi eğlenceler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar