ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben bi program arıorum vcd formatını mpeg veya aviye fln deiştircek varmı öle???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 var çok güzel hemde bana bir okey msj gönder yarın sana flash diskiem copy yapıp getirim peki sana gönderim 20$+kdv kredi kartıylamı olsun yoksa peşinmi kurulum ücrete tabi degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 .dat i .avi yap ozamanda olur yani winamp falan okur yani. ayrıca bak google ya gir jçyle yaz vcd to avi vcd2avi vbvb. olmadi ben sana program yollarim özel msg ye link veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 MPEGAV klasöründeki dosyayı HDD'ye at. Adını filminadı.mpg yap. Bu kadar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yannız o tam onda sadece ismini degitiriyorsun eet oluyor ama convert etmiyor.zaten vcd yi convert edip napıcanki .daha az yer kaplıyor vcd formati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Convert nedir abi vcd'deki dat dosyası dediğin şey 352x288 ebadında 1152 bit video ve 224kbps mp3 sesten oluşmuş bir mpeg dosyasıdır.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ondan vcd yaparken convert ediyor degilmi.1 saatte. örnek veriim. 786 mb lik 20 tane .mpeg dosyan var.bunu cd ye aktarip vcd de seyredeceksin.bunu vcd oalrak bi cd ye attiginda 0 789 mblik dosyalar toplulugu bi bakmışssın ki 650 mb olmuş. yani sen nekadarda .dat dosyasinin sonunu mpeg yapsanda o aslında hala vcd dir. ama uzantısını değiştirmekle convert etmiş olmuyorsun.ama winampda daha önce seyredemedigin dat dosyasini seyredesrin mpeg yapınca uzantısını çok bilmişlik gibi olmasin. kroyum muroyum ama bilirim biraz [Bu mesaj Kro_Kelle tarafından 10 Ağustos 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 mpege çevirgem sora convertter la .3gp ye çevircem onlada n-gageimde izlicem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 vcdgear die bi program buldum çok güzel saolun yardımlarınız için.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar