dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 wow fazla güzeldi. bagımlılık yapacagından ciddi olarak korktum ve on günlük demo programından sonra gercegini yuklemeyerek veda ettim o oyuna. icimde bi sıcaklık yaratır ama hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 nasıl bir sıcaklık ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 23 m ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dur oyuna girdim canım sonra konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 içinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kişiseldeki o tadı alamadım ben bu topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bu arada az once uydurdum. o oglan cocugunun b*k gibi bi fizigi var. yani gayet ortalama. ayrıca kalbi vs de rahatsız. yarı bozuk yani. ama muzikten iyi anlar gercekten. akademik olayları da var. ama fizik ve yüzü gayet sıradan bir insan. peynir derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 insanüstü müzik yeteneği varsa olur, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çünkü sallayıp cevap vermiş kendi kafasına göre konuşmamış olmadı..ama yinede iyi bi topic bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 SENİ ÇÖPE ATACAĞIM POŞETE YAZIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno said: bu arada az once uydurdum. o oglan cocugunun b*k gibi bi fizigi var. yani gayet ortalama. ayrıca kalbi vs de rahatsız. yarı bozuk yani. ama muzikten iyi anlar gercekten. akademik olayları da var. ama fizik ve yüzü gayet sıradan bir insan. peynir derken? ben bu hikayeyi biliyorum. çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ahahahahahahah. müziğe insan üstü yetenği olan adam tekeşlilikle yetinmez sen unut onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno said: bu arada az once uydurdum. o oglan cocugunun b*k gibi bi fizigi var. yani gayet ortalama. ayrıca kalbi vs de rahatsız. yarı bozuk yani. ama muzikten iyi anlar gercekten. akademik olayları da var. ama fizik ve yüzü gayet sıradan bir insan. ne oldu kavga mı ettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aquila said: SENİ ÇÖPE ATACAĞIM POŞETE YAZIK! l*n agzını topla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bence dunno'nun sevgilisi hayali falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno yapma feyk olduğunu bariz belli etmemen gerekiyo.. hep şüpheli olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Yok la bunların insanüstü müzik yeteneği sahip dedikleri eleman anca kumsalda akdeniz akşamları çalıyordur şarap eşliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 pixies - where is my mind çalıyodur bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bok gibi fiziği var yani ortalama ne demek ya ben onu anlamadım tey allam her yumurtası olan kendini gerard buttlerlara kıvanç tatlıtuğlara layık zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Masakari said: Yok la bunların insanüstü müzik yeteneği sahip dedikleri eleman anca kumsalda akdeniz akşamları çalıyordur şarap eşliğinde sonra vur beline kazmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yok yok gercekten iyi müzikte. gitar, keman, kontrbas saz, telli ne asla calıyor eline. konservatuarı dereceyle mi ne bitirmis. caz maz yapiyır. ama kendi sorunlu olduktan sonra isterse pat metheny olsun ise yaramıyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 eline ne alsa çalıyo demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bella hala hatırlıyorsun ben unutmuştur çoktan demiştim msn versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kalp önemli. kalp atacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno said: yok yok gercekten iyi müzikte. gitar, keman, kontrbas saz, telli ne asla calıyor eline. konservatuarı dereceyle mi ne bitirmis. caz maz yapiyır. ama kendi sorunlu olduktan sonra isterse pat metheny olsun ise yaramıyor o ayrı cevap veriyorum: ismail yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar