Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oğlan çocugu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wow fazla güzeldi. bagımlılık yapacagından ciddi olarak korktum ve on günlük demo programından sonra gercegini yuklemeyerek veda ettim o oyuna. icimde bi sıcaklık yaratır ama hala
Mesaj tarihi:
bu arada az once uydurdum. o oglan cocugunun b*k gibi bi fizigi var. yani gayet ortalama.
ayrıca kalbi vs de rahatsız. yarı bozuk yani.
ama muzikten iyi anlar gercekten. akademik olayları da var. ama fizik ve yüzü gayet sıradan bir insan.

peynir derken?
Mesaj tarihi:
dunno said:

bu arada az once uydurdum. o oglan cocugunun b*k gibi bi fizigi var. yani gayet ortalama.
ama muzikten iyi anlar gercekten. akademik olayları da var. ama fizik ve yüzü gayet sıradan bir insan.

peynir derken?

ben bu hikayeyi biliyorum. çok kötü
Mesaj tarihi:
dunno said:

ne oldu kavga mı ettiniz?
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Yok la bunların insanüstü müzik yeteneği sahip dedikleri eleman anca kumsalda akdeniz akşamları çalıyordur şarap eşliğinde

sonra vur beline kazmayı.
Mesaj tarihi:
yok yok gercekten iyi müzikte. gitar, keman, kontrbas saz, telli ne asla calıyor eline. konservatuarı dereceyle mi ne bitirmis. caz maz yapiyır. ama kendi sorunlu olduktan sonra isterse pat metheny olsun ise yaramıyor o ayrı
Mesaj tarihi:
dunno said:

yok yok gercekten iyi müzikte. gitar, keman, kontrbas saz, telli ne asla calıyor eline. konservatuarı dereceyle mi ne bitirmis. caz maz yapiyır. ama kendi sorunlu olduktan sonra isterse pat metheny olsun ise yaramıyor o ayrı

cevap veriyorum: ismail yk
  • Yeni Oluştur...