_Aule_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ben swg oynamayı düşünüyorum fakat bir sorum var.Ben bağlantımı ablamın bilgisayarında (adsl 128) sağlıyorum.Şayet ben oynarken o surf yapıp bir yandan da icq kullanırsa (download yok) benim ping,lag durumlarım nasıl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 hoca oyun çıkmadan server kurulmadan ne diyebiliriz ki kesin olarak :) ama bence fazla yavaşlatacağını sanmıyorum. 100 ping alıyorsan 150-200 falan en fazla. tabi ablan 2134214 tane explorer penceresi açarsa durum başka olur :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Aule_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bana bir arkadaşım cs oynarken 100-200 den 2500lere fırladığını söyledi de o yüzden korktum.Şayet 300 filan bile olsa bu yeni sıralı sisteme pek fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 sürekli bütün kasışıyla download yapmıyorsa o kadar ping olmaz..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar