jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bEN MAGE KİTABINI OKUYAMIYOM BENİM BİLGİSAYARDA!AMA BAŞKA BİLGİSAYARA YUKLEDİĞİMDE GÖRÜLÜO BUNU NASI DÜZELTEBİLİRİM?UO:AGE OF SHADOWS 2D WAR BENDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 lol, sil uo nu tekrar baştan yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bende yaşadım patchlari sonuna kadar çekmeyince oluyo....[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu patchleri nerde bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 uopatch.exe dosyasına tıkladığında[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar