Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 benim iq o kadar yüksek ki psijik güçlerim var.100km den anlıyorlar iq mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yav said: AB lisanslı IQ sertifikasını almak için nereye başvuruyoruz? merak ettim AB onaylı olucaktı o yalnış yazmışım. Bir çok firmanın yeterlilik testleri fln oluyor. Hatta üniversitelerde bile mevcut . Kesin mevcut olduğunu bildiğim üniversiteler Bilgi - Yeditepe - Sabancı - Koç elbet vardır başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Trasty, adamı zaten istatisliklerle öldürmüştün, açıkçası saygımı da kazanmıştın ama o saçma sapan internette ego tatmini için yazılmış gereksiz yazıyı yazarak intihar da etmiş oldun. Bu kadar IQ'ya sahip olupta internette şöyle şeyler yazınca insanların gözünde nasıl bir izlenim uyandırdığını bilmiyorsan hala, sana o sınavda torpil yapmışlar derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sinad said: abi ne içiyosunuz siz ? senin içtiğin fakir işi şeylerden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 beyler benim iq çok yüksek, şuan yıllık 600 lira cirosu olan bir şirketin hisselerinin %24'üne sahibim. meslektaş manav ve bakkal abilerimde bende büyük potansiyel olduğunu söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Catzee said: Trasty, adamı zaten istatisliklerle öldürmüştün, açıkçası saygımı da kazanmıştın ama o saçma sapan internette ego tatmini için yazılmış gereksiz yazıyı yazarak intihar da etmiş oldun. Bu kadar IQ'ya sahip olupta internette şöyle şeyler yazınca insanların gözünde nasıl bir izlenim uyandırdığını bilmiyorsan hala, sana o sınavda torpil yapmışlar derim.Yüksek ego'ya ve fazla hırsa sahip olduğumu kendimde biliorum ama kimse hele ki Trinidad Tobago ile Türkiyeyi aynı kefeye koyan bir insan benim zekama laf edemez varoş diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 baban sayesinde mi girdin naptın o şirkete bilmiyorum ama, adam burdaki halini görse şirketten banlerdi herhalde seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yanlız burası fb 2010-2011 sezon topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yok abi iq kağıdı lazım hisse için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 DoruK said: baban sayesinde mi girdin naptın o şirkete bilmiyorum ama, adam burdaki halini görse şirketten banlerdi herhalde seni.Teşekkür ederim. benimkini bi şekilde megolomanlik olarak adlandırabilirsin ama senin kesin teşhisin . Kişisel eziklikten kaynaklı aşağılık kompleksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 cevap alamadık hisseler babadan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ya da hisse kağıdı lazım iq için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mokoko said: yanlız burası fb 2010-2011 sezon topici.adamda feneri satın alcak iq pardon para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 evet canım. o kadar kompleksliyim ki internette kendimin aslında ne kadar mükemmel bir insan olduğu gibi konularda zırvalayıp, ona buna sataşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mokoko said: yanlız burası fb 2010-2011 sezon topici. /troll on o yüzden böyle tartışmalar dönüyo ZAAAAAAAAAAAAAten. FÖKSTÖR /troll out naber kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 troll in - out veya troll on - off olmasi lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 beyler neler dönmüş burada ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Loxias said: cevap alamadık hisseler babadan mı?Babamla senede 2 kere görüşüyorum max dolayısı ile babamdan değil fakat elbette aileden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 tamam cevap geldi beyler dağılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 beyler ben deli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sen hastasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ya bigidin kendi ego tatmininizi, laf sokmalarınızı msnde falan yapın. hakkaten saçmalık şurda yaptığınız. en buyuk akçaabat sebatspor lan okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi o değilde niang çok iyi değil mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şirket miras çıktı lan hahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 fenerasyon çok reöröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar