Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

yav said:

AB lisanslı IQ sertifikasını almak için nereye başvuruyoruz? merak ettim

AB onaylı olucaktı o yalnış yazmışım. Bir çok firmanın yeterlilik testleri fln oluyor. Hatta üniversitelerde bile mevcut . Kesin mevcut olduğunu bildiğim üniversiteler Bilgi - Yeditepe - Sabancı - Koç elbet vardır başka
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty, adamı zaten istatisliklerle öldürmüştün, açıkçası saygımı da kazanmıştın ama o saçma sapan internette ego tatmini için yazılmış gereksiz yazıyı yazarak intihar da etmiş oldun. Bu kadar IQ'ya sahip olupta internette şöyle şeyler yazınca insanların gözünde nasıl bir izlenim uyandırdığını bilmiyorsan hala, sana o sınavda torpil yapmışlar derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

Trasty, adamı zaten istatisliklerle öldürmüştün, açıkçası saygımı da kazanmıştın ama o saçma sapan internette ego tatmini için yazılmış gereksiz yazıyı yazarak intihar da etmiş oldun. Bu kadar IQ'ya sahip olupta internette şöyle şeyler yazınca insanların gözünde nasıl bir izlenim uyandırdığını bilmiyorsan hala, sana o sınavda torpil yapmışlar derim.
Yüksek ego'ya ve fazla hırsa sahip olduğumu kendimde biliorum ama kimse hele ki Trinidad Tobago ile Türkiyeyi aynı kefeye koyan bir insan benim zekama laf edemez varoş diyemez
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

baban sayesinde mi girdin naptın o şirkete bilmiyorum ama, adam burdaki halini görse şirketten banlerdi herhalde seni.
Teşekkür ederim. benimkini bi şekilde megolomanlik olarak adlandırabilirsin ama senin kesin teşhisin . Kişisel eziklikten kaynaklı aşağılık kompleksi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...