Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Pek araştırmadım ama kafamda bir süredir olan bir proje bu. 1 senelik ya da daha uzun süreli(ömür boyu olsa da olur farketmez). Biraz çalışır para kazanır hem ülkeyi tanır gezmiş olurum fln filan diye düşünüyorum. Hiç böyle planlar yapıp da başaran varmı aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ben almanyaya okumaya geldim ama artık gün batımına doğru ata binip sigara içiyorum. çok iyi bi deneyim yaşamaktayım, diğer herkese de tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Daha iyi bilen arkadaşlar vardır mutlaka, bu sosyal yardım amacıyla, hani gidip memlekette bir süre kalıyorsun, çalışıyorsun. Genelde kızlara dönük ama erkek içinde illa birşeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aradığın şey EVS. Ama para almıyorsun. www.ua.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar