shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bir süredir oynamadığım ve de devam edeceğimi düşünmediğim için bazıları hiç kullanılmamış bazıları kullanılmış malzemelerimi satıyorum. CCM Omuzluk (kullanılmamış) Jofa markalı Bir çift Buz Hokeyi Eldiveni Bir tane Chicago Blackhawks Forması (kullanılmamış) Bir çift nike buz hokeyi pateni ilgileniyorsanız pm veya başlığa mesaj atın.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 nike kullanılmış sanırım paten?kullanılmamışsa alabilirim. ayrıca forma ne kadar? *gerçi bende 1 senedr filan oynamıyorum ama eğer başlarsam diye. bu arada hangi takımdasın? Ankara Büyükşehir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben çok az bi süre tedde oynadım bi maçın sonuna falan çıktım yani çok olmadı (tedi stanbul gennçler ligi). formayı ben galleriadan 80 milyona almıştım diye hatırlıyorum. 50-55 milyona olur. (pazarlık pmden :D ) [bu arada nike patenler kullanılmış][signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... [Bu mesaj shapshal tarafından 10 Ağustos 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar