Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wonderful Days...

SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bilinen animeleri elimden geldiğince takip eden Miyazaki, Shirow gibi adamların kim olduğunu bilen bir adamım. Fekat olay şudurki geçenlerde "Wonderful Days" geçti elime izledim dumur oldum.

Konu yine klasik uzun metraj, bilim kurgu, anime konusu denilebilecek şekilde biraz yavan öyle Mononoke gibi çok üstün değil fakat iş tekniğe gelince gözlerim yerinden uğradı çizimler araya yapılmış 3-D geçişler muhteşemdi.

Wonderful Days Artwork

Wonderful Days afiş

Şimdi gelelim sorumuza daha önce Spirited Awayde dikkatimi çeken bir sahnede görmüştüm ilk defa bu tekniği çizim üzerine 3-D bindirilerek yapılmış inanılmaz bir etki bırakıyor buna benzer tavsiye edebileceğiniz filmler arıyorum isim yeterli.

Teşekkürler.[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 10 Ağustos 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konu şöyle:

Yıl 2045 Dünya üzerinde insanlar iki ırka ayrılmış vaziyette bir taraf dünyayı yöneten ve kendi yarattıkları bir şehirde yaşayan üstün ırk diğer tarafta onlara bir nevi kölelik eden bir ırk. Üstün ırkın tüm amacı yaşadıkları şehri genişletmek için tabiatı yoketmek ve daha çok metal yığınını dünya üzerine dikmek. Yıllar öncede gökyüzü bir daha görünmemek üzere bu insanlar tarafından kirli hava ile kapatılmış durumda.

Bu arada üstün ırkın şehrine izinsiz olarak kölelere ait terörist grubun üyesi bir ajan girip şehrin planlarını çalmaya çalışır vede böyle gider...[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...