Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çipli pasaport alan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çipler duyduğum kadarıyla almanyada üretilip pasaportlar sadece ankarada basıldığı için dedikleri sürede veremiyorlar maalesef.Pasaport uzatıcaklara kötü bi haber vereyim.Ankara emniyetinden alacaklarsa günlük 100 kişilik kontenjan var sadece.Sabah 5.50 de kuyruğa 29. olarak girdim 8 de kapı açıldı içeri almaya başladılar kuyrukta emniyetteki torpil vs sayesinde 48. oldum evrak işim 11:00da bitti tam.Kısacası kabus gibi ortalık.Yeni pasaport alıcaksanız mecbur telefonla yada internetle randevu alıyorsunuz.Başka türlü vermiyorlar.Onlarda baya ileri tarihlere randevu alınabiliyor.Kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
Mithr said:

ne kadar ücret ödüyoruz almak için?
benim pasaportumu yeniletmem gerekiyor, öğrenciyim falan, ücretsiz geçebilirmiyim acaba ona?

abi ahahahaahasd seni tanımasamda şu '' ücretsiz '' lafından sonra öğrenci olduğuna yemin edebilirim sdfasf
Mesaj tarihi:
bi de ben bunu yeniletmeden önce tarihi kaçırmışım. geçmiş eskisinin süresi
galiba önemli bişey mi neymiş.
2 gün hapis cezasından bahsettileri,, sonra onu para olarak verdik falan. adamlar ciddi.

bizde bişey oluyo mu
Mesaj tarihi:
bende var çipli pasaport, avusturya.
türk pasaportuyla yurtdışına çıkmak işkence oldu zaten. çip kullanmayan 3 ülkeden biri olduğumuz için pasaportu anlamakta zorluk çekiyor insanlar.
çooooooooook önceden geçmemiz gerekiyordu.

bu arada eski pasaportunuza diyelim 5 yıllık harç verdiniz, 3 yılı daha var yenileyecekseniz ve yine 5 yıllık alacaksanız 2 yıllık harç ödüyorsunuz sadece.
  • Yeni Oluştur...