Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Klavye ye sprite dökmüşlugum var. c'deki sistem dosyalarını(command vb.) gereksiz gordugum için silmişligim var. tek cd alabilen cd-rom a yanlışlıkla 2 cd koymuşlugum var.[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 annem kapıyı açıp bana bi elma attı, oda karanlık olduğu için yakalayamadım, gürültülü bir şekilde düştü. ışışı açıp baktığımda kasanın içindeydi. sadece elma hasarlıydı, yıkayıp yedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Kasaya tekme atarak yamultuşum,emektar cd driveım 24x cre. infrayı kolumla kırışım sonra amerikadan hedaye gelen iMac'in usb klavyesine portakal suyu döküşüm ve canım apple ı çöpe atışım var.Sora 10 15 tane mouse bozmuşluğumda var hatta ve hatta birde anakartın biosunu bozuşum var son olarak. *!Ne kadar çok şey bozduğu yeniden aklına gelir*[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar