Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ati card sorunu-5770?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soyle garip bir sorunum var.

Oyuna girip ilk oyunu hiçbir sorun olmadan oynuyorum.
2.oyunda grafiksel problemler oluyor.Kaplamalar gozukmuyor,hero haric haritada heryer kararıyor vs.Betada boyle sorunlarım yoktu gerci o zaman nvdia gts 250 vardı,şimdi ati vapor-x 5770 var.En son cıkan sürücü 10.4 var.Bir onceki sürücüyü yükledim birşey degişmedi.Oyunu kaldırıp yükledim yine aynı sorun.Güncel oyunların hiçbirinde sorun yaşamıyorum.

Ekran kartı max 60 dereceye cıkıyor cpu da max 45 derecelerde oyun sırasında.Forumda bununla ilgili birşey göremedim caresini bilen duyan varsa haber etsin.

konfigde soyle:

phenom 2 x2 7750
4gb ddr-1000
sapphire vapor-x 5770
Mesaj tarihi:
bi arkadaşta ati radeon beşbin bilmem kaç vardı oyun açılmıodu canlı destek gibi bişey var sitede chat odası tarzı orda adminlere sordum atinin bu 5000 bilmem kaçlı kartlarını desteklemiomuş sende de benzer bişi vardır
Mesaj tarihi:
Sanırım sürücüden degil.
10.5 yükledim yine aynı sorun.Ati 5xxx serisi kullananlarin hepsinde yok bu sorun hon forumda yazana gore.
win 7 32bit var onlada alakası yok,cünkü 2 ev arkadasımdada win 7 var boyle bir sorun yok.
Genel olarak benim windows dan kaynaklanıyo olabilir.Cünkü ara ara cok sacma sapan hareketler oluyor benim windows 7 de.

Crash report attım bakalım cevabı bekliyoruz
  • Yeni Oluştur...