Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne için yaşıyoruz ?

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

ne kiziyorsunuz adama . herseyi olanlarda cok sik rastlanan bir sorundur bu . hayatin amacini da 2 allah kelami okuyup anlayabilirsin . amaci yanlis yerlerde ararsan sikilmak gayet normal . hehe super sevaba girdim . ama ciddiyim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

hedefler hayatın bir parçası olsa da kendisi değildir. hedeflerle yaşanmaz.

abuzittincim dünyada daha tanışmadığın milyonlarca insan, gezmediğin 10 binlerce şehir okumadığın binlerce kitap var. tatmadığın/yapmadığın yemekler, yeni yazılan bilgisayar oyunları, gidilmemiş tiyatro oyunları, filmler var. ben tiyatroydu filmdi sevmem diyorsan al sana bir tane daha iş, onlardan zevk almayı öğrenmek :P

hadi bunları geçtim keyif diye, tek bir şehirde bile yardım bekleyen binlerce aile, doğru düzgün bir yaşam kurma ihtimali olan sokak çocukları, tinerciler, kısırlaştırılcak sokak köpekleri var.

toplumun koyduğu hedefler, amaçlar bir yere kadar, aslında ne şekilde olursa olsun bir kere buraya geldik ve tam manasıyla takılıyoruz, bul yapçak bişiler :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 09 Ağustos 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben senden daha fazla sıkılıorum emin ol..
ofh ya ev beni bunaltıo ama sıcakta dışarı çıkmak da istemiorum ama ev boyanıo o yüzden mecbur çıkıorum ama şu aralar sevgilimin ailevi sorunları var bi de ben bunaltmak istemiorum zaten buluşunca uyuyorum ben o sıkılıo bu sefer ofh hayat monıoton ya..
ya baırmak istiorum ofh biri bana motorsiklet alsın yaaaaaaaaaa[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 09 Ağustos 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
hedefler hayatın bir parçası olsa da kendisi değildir. hedeflerle yaşanmaz.

abuzittincim dünyada daha tanışmadığın milyonlarca insan, gezmediğin 10 binlerce şehir okumadığın binlerce kitap var. tatmadığın/yapmadığın yemekler, yeni yazılan bilgisayar oyunları, gidilmemiş tiyatro oyunları, filmler var. ben tiyatroydu filmdi sevmem diyorsan al sana bir tane daha iş, onlardan zevk almayı öğrenmek :P

hadi bunları geçtim keyif diye, tek bir şehirde bile yardım bekleyen binlerce aile, doğru düzgün bir yaşam kurma ihtimali olan sokak çocukları, tinerciler, kısırlaştırılcak sokak köpekleri var.

toplumun koyduğu hedefler, amaçlar bir yere kadar, aslında ne şekilde olursa olsun bir kere buraya geldik ve tam manasıyla takılıyoruz, bul yapçak bişiler :-P

bi hedefin amacin olmazsa nasil yasamdan zevk alabilirsin? bence hedef yasamanin amacidir o olmadanda yasanmaz. bu hedef kucukte olabilir buyukte ama bence bi hedefin olmazsa mutsuz olursun kendini boslukta hissedersin hedeflerini yerine getirirken 10000 tane sehirde gezersin 1000 tane kitapta okursun veya hedefini 10000 tane shir gezip 1000 tane kitap okumak olarakta belirleyebilirsin senin istegine bagli.
bana gore "hayat=yasamak, sevmek ogrenmek" butun bunlari yasarkende kendini mutlu etmek icin bi hedef belirleyip onun icin ilerlemek. ;)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4

Sosyal ağlarda paylaş

Herkese günaydın... Daha şimdi kalktım ve yeni dogmus bebek gibi rahatım ve huzurluyum artık yok oyle evde kalmak cıkıcam su okular acılana kadar babmla dun aksam konustum ( biraz gec oldu ama) ingilizce kursuna yazzdır beni dedim.Herkese tesekkür ederim yardımlarınızdan..
Şimdi sana gelelim.Hayatında her zaman gelecek icin bir program yap. hiç bir zaman herseyi elde edemezsin.b bunlar elde etiklerin hersey deil.En basitinden parn var dedin ilada 1 milyarda mı durucak paran daha fazla calıs vesarye.....
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi elde ettigimi zaten düsünmüyorum ama su anda istediklerimi elde edebiliyorum..ve yine de mutsuz oluyorum..kendi kendimi bitiriyorum ve neden bulamıyorum..bunun nedeni arkadaşlarım mı diye düsünüyorum kafamda 100lerce senaryo yazıyorum sonra onları üzüyorum , kız arkadaşım mı diyorum bu sefer ona karşı agresif oluyorum o üzülüyor, ailem diyorum onları sucluyorum ...

cevremdekileri de kırıyorum..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manu, 10 Ağustos 2004 11:37 rahatlamıs olarak demiş ki:
Herkese günaydın... Daha şimdi kalktım ve yeni dogmus bebek gibi rahatım ve huzurluyum artık yok oyle evde kalmak cıkıcam su okular acılana kadar babmla dun aksam konustum ( biraz gec oldu ama) ingilizce kursuna yazzdır beni dedim.Herkese tesekkür ederim yardımlarınızdan..
Şimdi sana gelelim.Hayatında her zaman gelecek icin bir program yap. hiç bir zaman herseyi elde edemezsin.b bunlar elde etiklerin hersey deil.En basitinden parn var dedin ilada 1 milyarda mı durucak paran daha fazla calıs vesarye.....

snn iicin cok sevindm manu yardımımız dokunmussa dahada sevındım sana guzel bir hayat diliyorum arkadasm...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...