Aethra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Satacak olursam ne kadar isteyeyim? Elektro akustik gitarım, gayet leziz durumda, İstanbulda. Almak isteyen öm atarsa msn telefon falan konuşuruz. Satmak için acelem yok heyecan olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ayyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 apple iguitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 o sticker yüzünden hiçbir değeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 gitara hiçbişey yapıştırmayın abi gözünüzü seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kesik kasa avantajini apple stickeri ile oldurmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aethra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 O stickeri çok seviyom ben neden öle diyonuz =) Hem istetyen çıkarır, orası aletin ahşap değil, rahat çıkar oradan. Çıkmayacak yere de ben yapıştırmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aethra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Satıyorum 250TL Kadıköy elden teslim. Takılmayın etikete de çıkar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aethra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Burada mesajımızı editleyemiyormuyuz ya da silemiyormuyuz kendimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 silinmiyo. 30 dk içinde editleyebiliyorsun geçtikten sonra olmuyor. gerçi yöneticilerden birine rica edebilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aquila said: o sticker yüzünden hiçbir değeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi o elma ne öyle aklıma geldi bu monamilerden sticker çıkıyodu aynı böyle onu da olur olmadık yerlere yapıştırırdık küçükkene aynı mantık heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aethra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Gitardan başka herşeyi konuştuk, sticker satıyor olsaydım o zaman da gitara yorum gelecek stickere bakan olmayacaktı heralde, hepimizin kanında az biraz trollük var=) Bir de gitar üstü sticker satılık diyeceğim bakalım nasıl olacak topik =) Evet evet biraz daha serinlesin hava azcık dinleneyim ben bunu yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar