Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2 aylık logitech g11gaming klavye

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

2010 nisan ayında vatan bilgisayardan aldığım logitech G11 klavyeyi ingilizce tuş dizilimine alışamadığımdan dolayı satmak istiyorum. Tabi düşündüğüm zaman kadar oyunlara vakit ayıramadığımdan eski kablosuz klavyeme geri döndüm bu yüzden artık pek kullanmıyorum klavyeyi.

faturası, ıvırzıvırı, kutusu herşeyi mevcuttur.
Herhangi bir yıpranma, çizik ya da sıvı dökülmesi, içinin açılması gibi hiçbir sorun meydana gelmemiştir.

vatan bilgisayarın sitesinden kampanya zamanı almıştım.Faturası ile birlikte vericem 22ay garantisi devam ediyor. 75 liraya almıştım, aldığım fiyata vericem. şuan vatanda 120-130 lira civarında link

Bursa'da oturuyorum eğer bursadaysanız elden verebilirim aksi takdirde tercihen aras kargo (evime yakın) ile istediğiniz yere sağlam bir paketleme yaparak gönderebilrim. gittigidiyor vb. yerlerle uğraşmak istemiyorum. bursadaysanız nakit olarak, farklı şehirden ise önce hesabıma eft yaptıktan sonra ürünü kargoya verebilirim.
Ürün vatanın sitesinde görülen ürünün aynısıdır. sadece 2 aydır kullandım ki çalıştığımdan dolayı anca akşamları bilgisayar başındayım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...