Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Selamlar, 2010 nisan ayında vatan bilgisayardan aldığım logitech G11 klavyeyi ingilizce tuş dizilimine alışamadığımdan dolayı satmak istiyorum. Tabi düşündüğüm zaman kadar oyunlara vakit ayıramadığımdan eski kablosuz klavyeme geri döndüm bu yüzden artık pek kullanmıyorum klavyeyi. faturası, ıvırzıvırı, kutusu herşeyi mevcuttur. Herhangi bir yıpranma, çizik ya da sıvı dökülmesi, içinin açılması gibi hiçbir sorun meydana gelmemiştir. vatan bilgisayarın sitesinden kampanya zamanı almıştım.Faturası ile birlikte vericem 22ay garantisi devam ediyor. 75 liraya almıştım, aldığım fiyata vericem. şuan vatanda 120-130 lira civarında link Bursa'da oturuyorum eğer bursadaysanız elden verebilirim aksi takdirde tercihen aras kargo (evime yakın) ile istediğiniz yere sağlam bir paketleme yaparak gönderebilrim. gittigidiyor vb. yerlerle uğraşmak istemiyorum. bursadaysanız nakit olarak, farklı şehirden ise önce hesabıma eft yaptıktan sonra ürünü kargoya verebilirim. Ürün vatanın sitesinde görülen ürünün aynısıdır. sadece 2 aydır kullandım ki çalıştığımdan dolayı anca akşamları bilgisayar başındayım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kimsenin ihtiyacı yok heralde ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tl:dr bi klavye satışı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 satıldı. alan arkadaşa hayırlı olsun baya uygun bir fiyata kapattı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ne kadara satıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mosquito said: 75 liraya almıştım, aldığım fiyata vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yok 60a bıraktım talep olmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sdfsdf bileydim ben alirdim ayni klavyeyi aldim 100kaada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Tamda dayanıyodum kapına hemşehri. Kaçırdık klavyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 öm atıyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar