Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Valla biyerde GS-FB-BJK'nin transferleri büyük oranda bitirdiği ama işte açıklama yaparken diğer 2 takımın transferini gölgede bırakma çabasında olduğu yazıyordu.
Hani atıyorum GS x i açıklarsa FB BJK y ve z yi açıklayacak,burdan anladığım ligimize en az 3 tane daha yıldız gelicek =))
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

bazı beşiktaşlılar hala anlayamıyor, artık takımlarda isimlerin önemi yok, önemli olan takım olabilmek.. kapiş ?

lucescu demişti bunu 2 0 chealsiyi yendiğimizde
evet biliyoruz yani onlar yıldız topluluğu ama takım olabilmek önemli diye
merak etme oluruz takım
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

bu lafı ciddi söylüyorum, içten, acıyorum beşiktaşlılara. herşey bir yana bize ve ligede zarar verirsiniz öyle bir transfer yaparsanız. aynı city nin premier lig de dışlandığı gibi tsl de diğer ligler ve insanlar tarafından dışlanıcak.

Sanki çok içerdeyiz de dışlancaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

kıroyum emme para bende hesabı, anlayan anlamıştır elbette, ben kendimdeyim gayet, söylediğim şeyler çıktığı zaman aklınıza gelir umarım, ilerki senelerde transfer dönemi premier lig takımlarının forumlarında " OMG! what a stupid decision, he had alot of potential, he made the wrong decision by going to the turkish premier division" yazısını okursunuz bol bol.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

kıroyum emme para bende hesabı, anlayan anlamıştır elbette, ben kendimdeyim gayet, söylediğim şeyler çıktığı zaman aklınıza gelir umarım, ilerki senelerde transfer dönemi premier lig takımlarının forumlarında " OMG! what a stupid decision, he had alot of potential, he made the wrong decision by going to the turkish premier division" yazısını okursunuz bol bol.

bjkde paramı var lan herkez seneye batıcak diyor :)
sen nediyon
Sosyal ağlarda paylaş

Serdal Adalı’dan Açıklama
03.08.2010 16:01

Kulübümüz Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Sayın Serdal Adalı son günlerde yazılı ve görsel medyada çıkan transfer haberleri üzerine şu açıklamayı yaptı:

Yazılı ve görsel medyada Brezilyalı oyuncu Robinho konusunda çeşitli haberler yer almaktadır. Müteaddit defalar resmi internet sitemizden bu oyuncunun transferi konusunda artık bir girişimimizin olmadığını açıklamış olmamıza rağmen benzer haberlerin çıkması üzerine, bu oyuncunun gündemimizden düştüğünü bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarım.

Saygılarımla.

Serdal ADALI
BJK Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı

Resmi Site
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...