Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 3 yersek 5 atarız lafı bana az önce dejavu yaşattı, sanırım geçen sene gs lilerin dediklerini hatırlattı. neyse bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Hastadam çatlayacak orta yerinden hahahaha. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Haluk kesim'de hoş geldin demiş. Lan yoksa doğru mu olm lann laaaannn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Valla biyerde GS-FB-BJK'nin transferleri büyük oranda bitirdiği ama işte açıklama yaparken diğer 2 takımın transferini gölgede bırakma çabasında olduğu yazıyordu. Hani atıyorum GS x i açıklarsa FB BJK y ve z yi açıklayacak,burdan anladığım ligimize en az 3 tane daha yıldız gelicek =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bu sezon zaten Fener'i bilmem ama Bjk kesin bizi gölgede bırakacak transfer yaptı/yapacak. Öyle birşey varsa saçmalık açıklasınlar bir an önce ona göre kafamızda kadro kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 piresi alırsınız belki ahah, sonrada "piiiress olumm buu pireessss, adıı yetter piireesss" ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Hastadam said: bazı beşiktaşlılar hala anlayamıyor, artık takımlarda isimlerin önemi yok, önemli olan takım olabilmek.. kapiş ? lucescu demişti bunu 2 0 chealsiyi yendiğimizde evet biliyoruz yani onlar yıldız topluluğu ama takım olabilmek önemli diye merak etme oluruz takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 beni asıl düşündüren orta saha göbeğid eğil kanatlar. q7 ve robinho kanat-forvetleri iyi güzel ama defansif olarak kanatları kapatmazlar bu da özellikle ofansif kanatlı takımlara karşı zaafımız olur 5. haftadaki fener maçı zor geçecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 robi+adebayor gelirse ilk 11in formasını alıp asacam yan yana duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Hastadam said: 3 yersek 5 atarız lafı bana az önce dejavu yaşattı, sanırım geçen sene gs lilerin dediklerini hatırlattı. neyse bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bu lafı ciddi söylüyorum, içten, acıyorum beşiktaşlılara. herşey bir yana bize ve ligede zarar verirsiniz öyle bir transfer yaparsanız. aynı city nin premier lig de dışlandığı gibi tsl de diğer ligler ve insanlar tarafından dışlanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hastasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi sen ne sacmalıyon allasen.nası bi kafa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 batuhanda geliyormuş sanırsam geri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Hastadam said: bu lafı ciddi söylüyorum, içten, acıyorum beşiktaşlılara. herşey bir yana bize ve ligede zarar verirsiniz öyle bir transfer yaparsanız. aynı city nin premier lig de dışlandığı gibi tsl de diğer ligler ve insanlar tarafından dışlanıcak. Sanki çok içerdeyiz de dışlancaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 city'nin premier ligden dışlanması iyiymiş asıl. bizi filan geçtim de haha. kim kimi dışlıyor ya? sizle oynamicaz mı diyorlar, nasıl oluyor o iş? Lol. alemin trolü geldi hanıııım diye reklam yapıyor adam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kıroyum emme para bende hesabı, anlayan anlamıştır elbette, ben kendimdeyim gayet, söylediğim şeyler çıktığı zaman aklınıza gelir umarım, ilerki senelerde transfer dönemi premier lig takımlarının forumlarında " OMG! what a stupid decision, he had alot of potential, he made the wrong decision by going to the turkish premier division" yazısını okursunuz bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bence pişman olacak grup sadece sana cevap yazanlar asdfsfd yazık o emeğe bak ben de harcıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 evet buraya gelmesi kariyeri açısından kötü bir durumda öyle düşünmeyen biri olsa bu yaşında santoslarda ne arasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 BiTcH_oFBaT said: city'nin premier ligden dışlanması iyiymiş asıl. bizi filan geçtim de haha. kim kimi dışlıyor ya? sizle oynamicaz mı diyorlar, nasıl oluyor o iş? Lol. alemin trolü geldi hanıııım diye reklam yapıyor adam resmen. premier ligi pek takip etmiyorsun anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Hastadam said: kıroyum emme para bende hesabı, anlayan anlamıştır elbette, ben kendimdeyim gayet, söylediğim şeyler çıktığı zaman aklınıza gelir umarım, ilerki senelerde transfer dönemi premier lig takımlarının forumlarında " OMG! what a stupid decision, he had alot of potential, he made the wrong decision by going to the turkish premier division" yazısını okursunuz bol bol. bjkde paramı var lan herkez seneye batıcak diyor :) sen nediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kimse beşiktaşta para var demediki sorunda orda ya zaten, büyük başkan basıyo baraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 stadın yeni adı; Medical Park İnönü Stadyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Robinhoyu alacağımıza Carewi alalım ya. Yoksa saç baş yolacağız Nobre/Bobo'yla bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Serdal Adalı’dan Açıklama 03.08.2010 16:01 Kulübümüz Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Sayın Serdal Adalı son günlerde yazılı ve görsel medyada çıkan transfer haberleri üzerine şu açıklamayı yaptı: Yazılı ve görsel medyada Brezilyalı oyuncu Robinho konusunda çeşitli haberler yer almaktadır. Müteaddit defalar resmi internet sitemizden bu oyuncunun transferi konusunda artık bir girişimimizin olmadığını açıklamış olmamıza rağmen benzer haberlerin çıkması üzerine, bu oyuncunun gündemimizden düştüğünü bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarım. Saygılarımla. Serdal ADALI BJK Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Resmi Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar