Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Azgal -Order Türk oyuncular...

Holysuffer

Öne çıkan mesajlar

Her mesajında akıl verip durma gözünü seveyim sana mı soracam nerde karakter açacağıma burda destro oyunuyorum zaten azgaldada order denerim mantıklı olarak
royal weapon alacam diye sabahtan akşama kadar sc lerdeyim ben genelde healer olmuyor olanda leech yapıyor yalan mı sölüyoruz
serkan(interperez) sölermisin bi çok kere senin maruderle sc ye girdik kaç tanesinde arkamızda healer vardı sanki detro da az healer var die kızma yada mal deme hakkım varmış gibi git sen healer aç falan diyosun saptırmışsın olayı
nornda ki destronun mallığı zaten dillere destan, organize olmadan zerg halinde bomber takımlarına yem oluyolar warhammer alliance forumlarını bi oku istersen
destroya mal dememin sebebi healer azlığı falan değil yukarda dediğim zerg halindeki unorganized orvr anlayışları(ki buna sen kur organize wb yi dersin sen şimdi :) ) kimsede bunu inkar edemez eminim order da istiyodur karşısında organize olmuş doğru dürüst destro görmeyi legio d guildine falan bak istersen destrodaki über guildiz die dolaşırlar zergin peşinden ayrılmazlar bide RG ye falan mok atar böle guildler hep gine warhammer forumlarını okuduysan
sanki millete healer açmıyor diye kızma hakkım varmış gibi cvp lamışsın konuyu işkence gibi oldu dememin sebebi detronun mallığı ve healer azlığı yada olan healerin leech yapması devamlı şikayet var bu konuda sc log larındada görüyorum geçen gün warhammer ın sitesinede yazmıştı birisi duruyodur hala orda
Keşke böle ayrıntılı açıklasaydımda bu atışma olmasaydı
Özür diliyorum herkesden başlığı ilgisiz şeylerle meşgul ettiğim için kızmayın bana bidaha olmayacak
Sosyal ağlarda paylaş

Akıl verilmesini, öneride bulunulmasını, fikir sunulmasını, ne zamandan beri "bilmişlik taslamak" olarak algılıyorsun bilmiyorum ama, kötü birşey değil bunlar. Sonuçta senin göremediğin bir taraftan bakabiliyor olma ihtimali var diğer insanların.
Azgalda hatrı sayılacak kadar oynadığımdan, sana bildiklerimi anlatıyorum. Sanki küfür etmişim gibi, tepki vermen kırıcı.

Aynı sc lere bende giriyorum silahlarımı alabilmek için.
Bende guard gelmiyor, arkada beni kesiyorlar, dönüpte yardım etmiyorlar felan diye, solo oynarak heal yapıyorum.
Karakteri kenarda afk bırakıp, milletin sırtından geçinmiyorum. Öyle azımsanacak bir healden bahsetmiyoruz. Genelde ilk 3 de oluyorum. Dahada ilginçi silahlarımı aldıktan sonra dps yapacam karakteri. Şimdi anlamışsındır belki beni. Yukarıda bu şekilde oynayanlara mallık yapıyorlar dedin. Yani üstüme alınmam normal oluyor. Yinede, hakaret olarak bilekabul etmeyip, ilk paragrafta yazdığım düşünceler ile cevap verdim (tabi başkalarının oyun stilleri yüzünden, hakaret ettiğinide sana gösterebilmek için, seni örnekleyerek göstermeyede çalıştım :P ).
Sosyal ağlarda paylaş

Valla enver sana kas healer demiş ama yapmadık mı yaptık tabi metin.Zea var duruyor öyle ama survival yeterli olmadıgı icin şu an yetebiliyormuyuz ? Bazen.

Leech konusuna gelecek olursak.Özellikle zealotlar yapıyor bunu görüyorum çevrede.Geçen equnox 'un memberlarından biri alt acmıs sc party dısına cıkıp aklınca leech yapıyor işte.Kesinlikle sc party dışından single target healleyerek leechinde kralı yapılıyor.

Neyse zea'nın survivalinden dem vurarak dok açtık.Açmadık da değil hani.Şu an t3 de ikiside.Haftaya 40 olurlar büyük ihtimal.
(senin royal işin biterse metin(:P)).Kendi adıma son 3-4 aydır zea/shaman oynuyorum zaten.Şu anda da dok projesi var.Hani kasılmıyor değil healer kasılıyor ama yanına cozın sorc sorc dok dok cozın cozın sorcsorc.....+sonsuz..

Destro biraz hayalperest.Ben de dahil belki.Herkes rvr'de kısmen daha etkisiz classlarla oynuyor.Moonlapse in hali ortada mesela şu an.Adamlarda sorc yok. Karsıda crimson kotbs wp wp bw bw kotbs wp wp bw bw... kotbs wp wp bw bw ...+sonsuz..
Karşılaştığında iki wb /facepalm.

Destroda çoğu kişi bireysel oynamakta zaten.Düzensizlikten düzen yaratma mantığı var.Zealotlardan dem vururken keşke olay sadece leech olsa.Rr 35-45 charıyla bs den düsenn epic itemlardan gelen magic crit+ ruin setten gelen magic crit'le tek basına bi atlı akınlarda çocuklar gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Healer oynamadan healerın sorunlarını anlamak zor zaten.
Tank oynayan türk arkadaşından "dps oynarken guard kullanmıyorum" lafını duyduktan sonra üstüne, skill barında bile guard olmadığını öğrendiğinde yaşadığın şok un bir anlamı kalmıyor. Grup heal castinin imkansız olduğu durumlarda "heal gelecekmi" diye ventden sorduğunda :)

Pugdanda bir örnek vereyim. Grubumdaki sorc, bana dalan bir wh olduğunda, dönüpte, disarm veya root gibi skillerini kullanmıyor. Skilli cd de iken, dalan olursa ne yapacak dimi? :P.

Demek istediğim pug gruplarda, healer oynamanın pek bir eğlencesi yok. O yüzdende millet, sc lerde geçip solo oynuyor.
Sen belki, arkandaki healera yardım ediyorsun. Ama o kadar tank sınıfı oynayan var, kaç tanesinin guard vb. skillerini kullandığını gördün.
Bir chosen stagger kullanıyor, yanındaki chosende damage aura ile geziyor. Kapat diyince küfür yiyorsun :P. Bunların hepsi üst üste gelmeye başlayınca, en temizi, solo oynayım, başım ağrımasın diyorsun. Dps sınıf ile oynarken bu tür şeyler gözünden kaçıyordur büyük ihtimal. Dediğim gibi, healer oynayıp, kombatı daha iyi takip etmeye başladığında daha iyi anlayacaksın. Emin olduğum diğer şey ise, sc lerde solo takılacağın :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Healerın cektigi sorunları biliyorum zeamla her zaman pug gruplarla oyunu oynadığım için.boota odjiramı takarım,wh görünce topuğu basarım gözlerinin hastasıyım..sdf.
Neyse aynı scde 7-8 kere yerle yeksan olsam bile solo gezmedim healer olarak ben.

Pug hayatım başlamadan önce ocak yada şubat olması lazım.E.Afflication la sc premade yapıoruz.Grubumuzun arkasına sarkan 2 wh 7-8 kere aynı şekilde ventten çığlığı basmamla beraber yediler beni(:P)Guard zaten bomber sorcta ben wh a detaunt salııorum cırıpınıorm ventten bagırıorm kacıorm adamlar birincisinde " hacı yetişemedik türü bişey" ikincisinde "hacı ama tam o sırada bla bla. tarzı bişey" 3 oldu 4 5 6 en sonunda 7 oldu.fail oldu sonra grup.Neden peki? sorc kendi içinde
" ulan su son aoe yide sallıyım da dmg listte yükseliyim filan" modunda.Cozın 2h gene dmg kasıor aklınca.Magus gene aynı dertle dot sallıor paso.

Neyse bunlardan sonra puglara kızıpta solo oynamak abes geliyor:)
Sosyal ağlarda paylaş

Akıl vermeye başka bi bakış açısı göstermeye bak; "git başka hesap al nornda order oyna" , healer yoksa healer aç" heralde yoldan geçen bi deliyede sorsam buna yakın bi bakış açısı sunardı:D
Sorclar adamı disarmlamıyor arkadan gelip beni öldürüyolar,tanklar beni guardlamıyor bende solo oynuyom ceza olarak :D nasıl çocuksu bi argüman bu böle ya sanki solo oynayınca bunlar olmuyor hahahaa üstelik tank seni guardlasa ne faydası olacak 100-150 feette olacan sen genelde tanka, guard range dışında kalacaksın çoğu zaman
Şaka gibi ciddi ciddi bakış açısı sanıyor eleman bunları healerlerin bissürü sorunu varmış mış bizde oynuyoruz heralde healer yazmışda yazmış roket mühendisliği sanki canına yandığımın classları sdfsaf :D serkan la dok oynuyoruz mesela biz arada dünde konuştuk ölmüyosun zaten 1 sn cast aoe heal spam zealottan sonra cennete girmiş gibi geldi adama :D
konuyuda mahvettik tekrar özür dilerim olmıyacak bidaha bu sondu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Healerın sorunu derken. Görmediğin sorunu olabiliyor dedim zaten. Uzaya roket atıyoruz, o denli bir hesap içerisindeyiz gibi birşey anlıyorsan yapabileceğim birşey yok zaten. Bence yazıları, anlamak istediğin şekilde okuyacaksan hiç okuma. Burada solo oynamanın olayına, "hiç olmazsa daha fazla renown" geliyor olarak anlatmaya çalıştım. Düşsende kalksanda, grupların saçmalıkları seni pek ilgilendirmemiş oluyor. Bunu sen "banane banane küstüm, bende solo oynuyorum" olarak bile okuyabiliyorsan hiç birşey anlatamam ki ben sana. Sen healer solo oynuyorsun diyorsun, bende sana, grupta olsanda, seni takan olmuyor, adam gelen heale bakıyor, arkada senin ölüp, base e gitmen, gelmen, o sırada birşeyler kaybetmen adamı hiç ilgiendirmiyor. Sonuçta kendi oyununa bakıyor.

Ben tankın bena guard atmasından bahsetmiyorum. Önce bi yazıları yazıldığı gibi okuyalım. Sana orada "o kadar sc ye giriyorsun, pug gruplarda, guard görüyormusun" felan diye birşey söylemişim. Ben zaten sana atmasından bahsediyorum, guardı bana verip yanında gezdirmesinden bahsetmiyorum.
Sanada ufak bir bilgi vereyim, dok ile 100-150 feet arası oynarsan, grup heal atamazsın. 0-100 feet arası olman gerekiyor. 100-150 feet diye gözünde büyütme olayı. Grubunu çekiyorlar, knockback ile geriye atıyorlar. Öyle dağın başından heal atamıyorsun malesef.
Ayrıca, dok ile, kendini zora sokmayacak (en azından slayerdan 5sn cd yemeyecek kadar) yakın oynamak daha iyi. 3snde = 35 essence geliyor. her 6sn de 1 tane fazladan grup heal atabiliyorsun.

"Yeni bir hesap ile order dene" lafımı anlayabilmen için, gidipte 3 ay felan azgalda takılman gerekiyor. Sen buradaki order gibi zannediyorsun ama yanılıyorsun. 1 aya kadar çok birşey değişmediyse, başladıktan sonra anlarsın. Kısaca o öneride ben ciddi idim. Sonuçta oyun parası vs yok.
Tabi algıda seçicilik olunca, sen alay ediyormuşum gibi düşünüyorsun. Sakinleşip en baştan yeniden okursan anlayacağını düşünüyorum.

"Bu serverda healer yok. Ben gidip, başka serverda healer açacağım" diyen birisine healer yok diye rahatsız oluyorsan, burada aç demek kadar normal birşey varmıdır? Yoldan geçen adamada gidip sorsan aynı cevabı alırsın. 2+2 = 4 gibi birşey bu yani. Sonuçta healer oynayacağını sen yazdın (rp açacam diye).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...