wickie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aranızda dinleyniniz var mı?ben gerçekten sufi muzik ile kendi muziğini birleştirmesinden çıkan muziğe hayran kaldım.rock'n coke'a gidemedim ama olsun nar albümü ve ondan önceki albümünü almanızı veya dinlemenizi tavsiye ederim.[hline]La página de Wickie el vikingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben dinlemiştim ilk çıktıında. biraz dejenere ama güzel.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bende yenı dınlemeye basladım gercenten hos muzık yapıs adam[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Dejenere değil özgün müzik yapan bir adam bence. Çok dinlemem. Ama hoş bir füzyon yakalamış arkadaş. Saçlarına ayrıca hastayım.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ben Dinlerim Mercan Dede Nin 4 Albumude Var Elimde Hayvan Bir Adam Super[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Öeh...[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Yeni açacaktım onun yerine up layayım dedim. Nefes albümü hakkında topic açılmamış ama bence BAYA iyi. Hatta farkettiğim üzere bi süredir dinlemiyormuşum, finaller biter bitmez 3-4 albümü ardarda koyup, bir de nargile falan bulup bi yerden saatlerce oturup tüttüredinlemek istiyorum. varsa benzer duygular içerisinde olan bu da ilham olsun haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 tam nargile müziği hakkaten hehe(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar