Morgana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Tabikide ihanet değildir. Çünkü belki bir arkadaş bile ihanet olabilir ozaman ailene verdiğin sevgiyi bölmek zorunda kaldığın için. Ama insanların kalbi sabit bir sevgiyi etrafındakilere bölmez. Her yeni kişide yeni sevgiler ekler yüreğine... Ve senin sevgin asla karşındakine ayırdığın zamanla orantılı değildir... Önemli olan ne hissettiğindir...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 arkadaşlarınıza, ailenize vs. aşık değilsiniz hiç bi zaman. aşk başka bişi. ha iyi bişi mi onu tartışırız.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Gerçek aşk karşılıksız olandır ve ihanetin en önde gidenidir, çünki kendinize ihanet edersiniz. Bununda güzel bir yanı var öldürmeyen herşey sizi güçlü yapıyor. İşin temelinde ihanet olsa da.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 love is a name sex is a game forget the name play the game... kimin imzaydı yaw bu...?[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 aşk yaşama aşk ile başlayıp ölene kadar devam eden bir süreç,sadece seçtiği şekiller değişir.aşk ancak insanın kendisi ile ölür.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: DiaBoLiC, 10 Ağustos 2004 15:57 tarihinde demiş ki: love is a name sex is a game forget the name play the game... "If love is a name and sex is a game, forget the name play the game." Doğrusu.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Beni gözlemleyin. Aşkı anlayın ehe. Aşık bünye olarak tanınıyorum genelde =P. Son zamanlarda böyleyim ama.Geçen 1 sene böyleyim yani. Ondan önce zıpır gençtim, bağlanmazdım. Şimdi bok varmış gibi bağlanıyorum ehe. Ben aşığım. *!Islık çalarak şemsiyesini açar, yağmur başlar.*[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar