Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Evet tam cuma akşamı telefonda konuşurken netimin koptuğunun fark ediyorum telefondaki sinyal zayıflamasından. Neyse birazzdan geliyor ama bakıyorum online olmuyor modem. Neyse modemin admin sayfasına giriyorum bir bakyıorum daha 2 gün önce yatırdığım 512 k lık internet bağlantısına rağmen admin sayfasında 128/32 olarak sinyal aldığımı söylüyor. Ana diyor dumur oluyorum ve hiç bir şekildede modemim online olmuyor. Bunun üzerina cuma günü akşam 7 den cumartesi sabahına kadar arıyorum ancak açılan telefonlara arıza kaydı bile bırakamıyorum neden çünkük direk meşgule alınıyor. Bunuun üzerine cumartesi günü bi oparötere ulaşmayı başarıyorum ve konuşmamız sırasında benim anşalmamın 128/32 olduğunu söylüyor ( !!!! nedir bu kardeş ) nası olur hanfendi diyorum daha 2 gün öncec fatusını yatırdım. Cuma günü netimin hızı düştü diyorum bilemicem diye. Bende bunuun üzerine yanlızca netimi bağlamalarını söylüyorum. Onlarda zaten bağlı görünüyormuşum!!!! Hanfendi sinyali alıyor modeem ancak online değil diyorum. Peki o zaman sizin arıza kaydınızı alayaım diyor. Bende bi zahmet deyip telefonu kapatıroyum. Sonuç: Yarın son faturamı ve sözleşmemi alarak tt müdürlüğüne gidicem bi ton yol yürü işin yoksa. Yeter sıkıldım ama bi adsl numaramı zazrt diye değiştirirler. Bi adsl bilgilerimi apartmandaki başkabiriyle karıştırırlar. Zart bağlantım kopar bütün bir gece gelmez. Şimdide hızım düşüyor ve nete bile bağlanamıyorum *! Ayağa kalkar alkışlarını tutamaz yerlere kadar eğilir ve kafasını yukarı kaldırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bi ark.ında bağlantısı 128 e düşmüş daha yüksek hıza çıkarmışlar böyle kalsın demişler 512 fiyatına daha yükseği. Şansına bulunduğun santrallemi ilgilidir nedir wala. 444 0 375 numaralı telefonu aricaksın bilion dimi? Bazıları başka bi numara arıyolar arıza kaydı bırakıyolar burada direk hizmet var.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bendede ayni sorun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 zaten o numaradan konuştum opartörle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ehe iyi bende 128 var, düşecek hali yok herhalde :) bakarsın çıkar bile![signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Sailor, 09 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: ehe iyi bende 128 var, düşecek hali yok herhalde :) bakarsın çıkar bile! O biraz zor işte :D:D[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bende su ana kadr 1 kere sorun oldu o gunun sabahındada turk telekomdan adamlargeldı yaptı bı sorun çıkmadı o hanımefendılerın çoğu bısıden cakmıo bısı soruoz o ne dıo aptal sarısınlardanmıdır nedır anlamadım...[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Evet iki damla yağmur yağdı hemen internet göçtü. TTNET'in bu kafasıyla anca bu kadar oluo işler.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 merak etme sen elinde istersen dağ kadar belgeyle git bi bakıp sorun sizden kaynaklanıyor bizde herşey tamam gözüküyor dicekler ..... yeni formatladığım makineden bağlanamayınca türk telekomun verdiği yanıt böyleydi...[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar