Neferian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Arkadaşlar lvl80 minigame questleri var biliyorsunuz.Bunları bitirmek çoğu zaman ızdırap oluyor çünki karşı takım genelde çok güçlü premadeden oluşuyor ve kazanmak imkansız oluyor.Şöyle bir fikir geliştirdim.12 kişilik bir takım oluşturup questleri beraberce yapmak.Yani amaç savaşmadan questleri tamamlamak.Daha sonra random savaşa devam edilebilir.Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 biz bunu geçengün denedik ya ama karşı takımdaki arkdaşlar sonradan uyanık çıktı yalan oldu ehheheh:) bence xp anlamında süper olur ya, ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Kesici ben o dediğini 2 haftadir yapmaya çalışıyorum ama bu yabancılar lafdan pek anlamıyorlar :) o iş anca türklerle yada benim sağlam yabancı arkadaşlarımla olur bende bu yüzden biraz kasmanızı bekliyordum akşam deneyelim bir daha olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 katılımcılar parmak kaldırsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar