padawan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 8 megabite kadar olan interneti kullanıyorum aradım konuştum kotam 15 gb i geçmemiş. ama günlerdir feci bir yavaşlık var internette rapidshare den 95 ile dowload yapıyorum. kullandığım ayrı bir dns herhangi host dosyası değişikliği de yok. bu yavaşlık neden kaynaklıyor acaba. bizim bölgede bir arıza olmadığını da söylediler telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 quicknet kullanıyorum bende 10mbit var güya ama dl 200kb i geçemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 telefon açtığımda tübitaktan pardusu indirin diyolar dl hızı 1.1 mb oluyor. yaw komedi resmen yurtdışı çıkışlarımız ayvayı yedi kusura bakmayın diceklerine localda size 1.1 veriyoruz diyo mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar