diablotg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 windows 98 kullanıcısıyım.CD den PWS yi gerektiği gibi kurdum. (Zafer DEMİRKOL un ASP kitabından ayarladım)Notepad den ilkscripting.asp die wwwroot dizinine kaydeddiyorum ama sonra onu açamıyorum hani windows simgesi olan dosyalar varya 2 kere tıklarsın bu bileşeni açacağınız dosyayı seçin der o şekilde çıkıyor Owner yardım et lütfen..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Arkadasim bunu www.aspindir.com forumlarina yazsan daha iyi olur ve seni daha cok aydinlatan kisi olur diye dusunuyorum..[hline]Daha cok kAn .... Daha cOk AdrenaLiN ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 çok saol Fizban deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 internet alanina ta$iyorum.[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 peki Fizban sence bu kitap bana öğretirmi asp yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Fizban bakarmısın formtaladım bilgisayarı şimdi notepadi açıyorum yazıyorum scripti kaydediyorum "ilk_script.asp" die sonra wwwroot a giriyorum aynen şu şekilde duruyo "ilk_script.asp.txt" bunu nasıl hallederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 biri cvp yazabilirmi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 o isim verdiğin yerin altında file type var txtden çıkarıp all files yapıp sonra hedehodo.asp diye yaparsan çalışır.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 neyse xp yi yükledim burda nasıl asp yi açacağımı anlatırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 cevap bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar