Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bekle Beni Bolu :)

pokemon__RIZA

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Boluda biyere gidicem hafta sonu için fakat bu Ankara' ya giden otobüsler v.s işimi görmüyor direk Bolu' ya giden otosbüs şirket telefonu lazım bana ama bulamadım malesef bilen birisi varmı tavsiye edebilceği güzel bi turizim şirketi.Istanbul' da oturuyorum.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

napıyım forumu acarken ne yazıcam diyodum kendi kendime bibaktım bekle beni tokat :D bende bekle beni Bolu yazdım gayet hoş oldu :)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.

[Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 10 Ağustos 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 10 Ağustos 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
Yuhh Bre be insan gidip bilet almaya üşenirmi...Ben haftaya cuma bodruma gidiyorum bak koşa koşa gittim aldım biletlerimi :D
şirketten izin alamam :( , üşeniyorum ciddi ciddi, arıyıp bana 2 kişilik bilet ulen demek istiyorum özBolu gibi abuk bişeyede binmek pek istemiyorum ne biliyim içinizden gidip/gelen vardır pokemoncum şu x turizim çok güsel dersiniz diye bekliyorum.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 10 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
Ya pokumancım bu Ulusoyun Trabzon otobüsleri geçiyordur Bolu'dan be ...B i baksan
cık bize uymuyormuş onlar, Abant a tersmiş.Neyse forumu şişirmiyelim bilmiyosan sus :p[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 10 Ağustos 2004 14:36 tarihinde demiş ki:
Ahahah neden sana ters be ara bi Ulusoyu hem Adam başkan seçilemedi çekildi morali bozuk :P
yok olm istediğimiz yerden geçmiyo yoksa direk almıştım bilet direk bolu otobüslerini binmem lazımmış, teksi durağının telefonunu bile buldum 4,5 saat cok dandik bir otobüste gitmek istemiyom :)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 10 Ağustos 2004 14:43 tarihinde demiş ki:
Bolu Öz Turizm
0212 658 17 01 – 02

Hadi yolcu kalmasın bolu bir iki bir iki...
nolcak olm öz turizim işte telefonu açmıyorlar :)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 10 Ağustos 2004 15:06 tarihinde demiş ki:
Bari buraya bak beya...

Kamil Koç
site gelmiyor.Kamilçok :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.

[Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 10 Ağustos 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...