Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Şimdi CD var bende ama dosyalar bir klasorun içinde yani d:/win98tr/....setup...falan filan.Şimdi ben bunu nasil yükleyecem pcye formattan sonrasını anlatıverin.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Formatladıktan sonra bilgisayarı başlangıç disketiyle aç (açmasan birşey farkediyormu tam bilmiyom). Cd-rom desteğiyle başlat diyebilirsin ama senin başka yerde yüklüymüş. Neyse makine ms-dos ta açılcak. D: diycen d ye geçicek. Sonra işte cd win98tr(klasör adını yazıcan buraya kısaca) diyicen ardındanda kur yazıcaksın başlıycak kurulum. (msdos komutlarını bilmediğini varsayarak yazdım bunları)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 evet bilmiyorum yani normalde d:/kur dersinya ben o kadarını biliyorum klasörü açamadığım için kuramadım şimdi d:/cd win98tr/kur mu yapacam yanlış anlamadıysam?[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Tamam tamam anladım olayı /cd ile klasor acılıyodu ilkokul zamanlarında ogrenmiştik ama :) 10 yıl sonra akılda kalmıyoki.neyse sağol haçı[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar