Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win98'i Formattan sonra install edecem ama klasör içinde.

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Şimdi CD var bende ama dosyalar bir klasorun içinde yani d:/win98tr/....setup...falan filan.Şimdi ben bunu nasil yükleyecem pcye formattan sonrasını anlatıverin.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

Formatladıktan sonra bilgisayarı başlangıç disketiyle aç (açmasan birşey farkediyormu tam bilmiyom). Cd-rom desteğiyle başlat diyebilirsin ama senin başka yerde yüklüymüş. Neyse makine ms-dos ta açılcak. D: diycen d ye geçicek.
Sonra işte cd win98tr(klasör adını yazıcan buraya kısaca) diyicen ardındanda kur yazıcaksın başlıycak kurulum. (msdos komutlarını bilmediğini varsayarak yazdım bunları)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

evet bilmiyorum yani normalde d:/kur dersinya ben o kadarını biliyorum klasörü açamadığım için kuramadım şimdi d:/cd win98tr/kur mu yapacam yanlış anlamadıysam?[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...