sLog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 durum şu. ne zamanki torrent kullanarak bişey download etmeye çalışsam(ABC kullanıyorum) 15 dakika içinde 64k olan kablo bağlantım bi anda donuyo. ne bi web sayfası açılıyo nede download yada upload yapılıyo. ancak power kablosunu çekip tekrar takınca aynen geri dönüyo herşey... nedendir aydınlatınız lütfen... teşkür efem..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 http://www.zeropaid.com/bbs/archive/index.php/t-21437 adresindeki adam da ayni dertten muzdaripmis anladigim kadariyla. Bu arada saat 5 gibi falan orada olurum hazirla sidileri. :) "Ailenizin Google arabirimi.."[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 o linkteki arkadaş zone alarmdan muzdaripmiş ama.. bende yokki ZA... ayrıcana upload u netlimiter la 1 kb a indirdim. sorun gitti gibi.. çünkü kablo.net i aradığımda adam uploaddan olabilir demişti ama bilmiyorum... siz gene aydınlatmaya devam edin :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar