Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Umut Çiçekleri


MuDo

Öne çıkan mesajlar

http://www.facebook.com/mehmetmusa?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=396877038771&ref=mf

said:
Yağmur yağıyor.. Yalnızlık alabildiğince ağırlaştı.. Haddi hesabı yok artık ağlamaların, kimsenin uğramadığı bu soğuk uçurumda..Hep bir umut olarak kalacak mısın içimde veya hiç ses çıkarmayacak mısın bir daha.. Dokunmayacak mısın kalbime o küçük ellerinle.. Yada gelmeyecek misin ansızın ve gidişin gibi.. Bir daha görmeyecek miyim Seni, Bir heves ile yastığa başımı koyduğumda kurduğum düşlerde.. Yani artık olmayacaksın, sesin kulaklarımda yankı bulmayacak, kalbim; bir serçenin hayata gözlerini açtığı anda sahip olduğu heyecanı yaşamaktan mahrum kalacak öyle mi? Ne çok şey yaşamışsın be Sevgili.. Beni bensiz yaşamak bu olsa gerek diyeceksin sanırım.. Malesef.. Susuz kaldığımda bir bardak su döktüm penceremde yeşeren umut çiçeklerine.. Susuzluk sensizlikten daha zor olmasa gerek.. Uyku nedir unuttum, bir satır daha yazabilmek için güzelliğini anlatmak adına.. Yorgunluk, kalbimin her dakika seni sayıklamasından daha ağır olmasa gerek.. Bir sigaram olsun elimde, bir de sen; ucu bucağı olmayan bu toz penbe rüyalar şehrinde.. Sigaram bitsin, sen yenisini yaktır bana.. Sabahı edelim kimselerin uğramadığı bu sessiz uçurumda.. Maksat vakit geçirmek değil, seni sensiz yaşamak.. Maksat vakit içerisinde kaybolarak umut çiçeklerini koklamak.. Dünya duruyor her gece yarısında.. Şuur kaybediliyor ve bilimum her düşünce sana odaklanıyor umursuzca.. Umut denilen şey insanı delirtmeye yetecek kadar büyük bir tehlikeymiş oysa.. Olsun, ben delireyim ama umudum içimde kalsın her daim..


Biliyorum çok amatör, en acımasız eleştirilere layık bir yazı ve seslendirme.. Ama en azından bunu yapmak güzeldi..


Edit
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya okurken yarısında sıkıldım da, bu tip yazılar bana hep sevgilisinden ayrılmış liselileri hatırlatıyor. hayır çok uzak olmayan bi geçmişte ben de liseliydim, insan aşık olunca sanki dünyanın en büyük olayı sanıyor, üzülünce yazılar da yazıyor. benim de var böyle şeyler yazdığım ama yazdıktan 2 ay sonra bulduğumda direk imha ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olaya sevgiliye sahip olmak=1 olmamak=0 olarak bakarsan Aşkta mantık yoktur içinden geldiği gibi saçma sapan davranıverirsin. Yani bunu artık kendi zeka küplerinizin içine sığdırmaya çalışmayı bırakın. Çok atarlandım noluyo ya? :) Ayrıca ben liseli değilim özel bilmem ne eğitim kurumunda 7. sınıf öğrencisiyim. Suratımda sivilceler falan var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...