devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nerden aldınsa söle bende alayım bi tane :D[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Emaleth, 02 Ağustos 2004 10:17 tarihinde demiş ki: haydut bu hafta bende kalacak (normalde annemde kalır), ilk icraatı üzerinde kola dolu bir bardak da bulunan koskoca sehpayı halının üzerine devirip, gece boyunca kapının önünde "mamaaaaaa" diye bağırmak oldu. haber ve fotoları daha sonra geçeceğim... imdak! Yalnız hayvan bardağı diil, sehpayı deviriyo, dikkatinizi çekerim. Şerafettin gibi bişi abi bu hayvan. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 02 Ağustos 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bahçede sokak kedisi bakıyorum adı çomar dahamı mantıklı? bence hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ne olurs olsun çok tatlı bişeye benziyor :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 oha bu ne lan? ema sen evde pante rmi besliyorsun? doğal hayatı korumaya haber vermek lazım benim tanıdğımdada var bir haydut ama onun haydutluğu mutfaktan et aşırmak ne bilim en son masadaki 6 buttan ikisini araklamıştı[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar