huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sQu said: SC Prolarını Tanıyalım Vendetta(Fireblade) Darvin X X Duke X Harris Arcane(Lombak_Knight) Oturanlar : Oyman ilk x yibit değil mi? swarm'ın ana baba ayrı kardeşi var hani, o işte. adamım benim, çok kral elemandır haha 2. x'de adını hatırlayamadım elemanın. bi ara nereye gitsem karşıma çıkıyordu adam. istanbul'a gidiyorum birisi geliyor yanıma "abi naber?", izmir'de, ankara'da. bir dönem arkama bakıp gezmeye başladım. birisi "abi naber?" diye arkamdan koşuyor hissine kapılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 unknown.... hatırladım elemanı. madalyamı ve paramı hazırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vay be zamanında memphis ile 1v1 warcraft atmıştım kafesine çağırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar