Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok! Sugosu, Harris, Venom ve Memphis ile raportaj (ve daha niceleri)

sQu

Öne çıkan mesajlar

WCG'ye Nasıl Hazırlandın
Hazırlanmadım, çünkü çok iyi oynuyorum.Eeeeee geçen seneden kalan tecrübelerimle oynadım. Bu sene çok iyi hazırlanamadım. Böyle...

Rakipleri Nasıl Buldun
Türkiye'de bir kişi sadece çok iyi starcraft oynuyor (aslında burda Vendetta'yi kast ediyor, şu an sc2 deki en iyi Terran) o da birinci oldu zaten. Diğerleri (darvin, oyman, fireblade, darkswarm, marine, turco, mel, tassadar falan filan) kötü oynuyor

WCG'ye Katılacaklara Tavsiyen Nedir
İlk başta oyunu geliştirmek (bi kaç patch çıkarın bi işe yarayın sonra WCG'ye gidin dio, vermeden almak sadece Allah'a mahsustur) ondan sonra da soğuk kanlılığını korumak. Çok oynamak...
Sosyal ağlarda paylaş

SC Prolarını Tanıyalım

Vendetta(Fireblade) Darvin X X Duke X Harris Arcane(Lombak_Knight)
Oturanlar : Oyman

Darvin uykusunda bile cannon push yapıyor. Suratındaki ifadeden maçın nasıl gittigini anlayabilirsiniz. Her gece aynı kabus...

Tassadar Tank'a gelen nerf sonrasi hiç memnun degil.. TVP ye yorum bile yapmakta zorlanıyo burda

Turco. Şu anda asker ama gelince SC2 de herkezi kazıyacak. Deli Turco diye de bilinir. Cliffe koyduğu tanklar rakibi delirtir

Vendetta, The Best Turkish Terran Player. Yabancılar adamın videosunu yapmış nete koymuş okadar meşhur. Video linki için buyrun Gosu Vendetta

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...