sQu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://yfrog.com/evabuserz Desu'nun tarihin tozlu sayfalarından buıldugu video Sırası ile Sugosu, Duke, Harris, Storm UPDATE : Venom ve MEMPHIS ile raportaj http://yfrog.com/18osnwcg2004finalistw3z Beğendiysen teraziye tıkla devamı gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhammed93 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sdlfhslkf ne zaman çekilmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 WCG'ye Nasıl Hazırlandın Hazırlanmadım, çünkü çok iyi oynuyorum.Eeeeee geçen seneden kalan tecrübelerimle oynadım. Bu sene çok iyi hazırlanamadım. Böyle... Rakipleri Nasıl Buldun Türkiye'de bir kişi sadece çok iyi starcraft oynuyor (aslında burda Vendetta'yi kast ediyor, şu an sc2 deki en iyi Terran) o da birinci oldu zaten. Diğerleri (darvin, oyman, fireblade, darkswarm, marine, turco, mel, tassadar falan filan) kötü oynuyor WCG'ye Katılacaklara Tavsiyen Nedir İlk başta oyunu geliştirmek (bi kaç patch çıkarın bi işe yarayın sonra WCG'ye gidin dio, vermeden almak sadece Allah'a mahsustur) ondan sonra da soğuk kanlılığını korumak. Çok oynamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 euhe parantez içi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 SC Prolarını Tanıyalım Vendetta(Fireblade) Darvin X X Duke X Harris Arcane(Lombak_Knight) Oturanlar : Oyman Darvin uykusunda bile cannon push yapıyor. Suratındaki ifadeden maçın nasıl gittigini anlayabilirsiniz. Her gece aynı kabus... Tassadar Tank'a gelen nerf sonrasi hiç memnun degil.. TVP ye yorum bile yapmakta zorlanıyo burda Turco. Şu anda asker ama gelince SC2 de herkezi kazıyacak. Deli Turco diye de bilinir. Cliffe koyduğu tanklar rakibi delirtir Vendetta, The Best Turkish Terran Player. Yabancılar adamın videosunu yapmış nete koymuş okadar meşhur. Video linki için buyrun Gosu Vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 birader versene facebook grubunun linkini. hepimiz vendettaya destek olmak durumundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Vendetta Fun Club : http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=128105793880260 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ben 28-7 yaptım en son diamondda böle video yapıo muyum ? sdf edit: //tunca arkın acc acık kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 "Kazanıcaktım ama.... verdim oyunu... dedim çocuk gitsin Amerikaya başarsın bi şeyler. Ben zaten her dalda çok iyi olduğum için.." efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Harris'in çocukken oynadığı oyuncaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Aman tanrım...Kaç sene önce çekildi o fotoğraf? O tshirt hala duruyor bende. Vay canına ya. Videolar süper. Storm kazık kadar oldu şimdi. Çok yaşlandık lan. Ne diyim ya. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Edit neden yok Peo bu forumda. Yazım hatalarımı düzelteceğim (Onat'tan özendim..ceğim....cağım...ahahaha) EDIT: Varmış lan edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 LombaK_Knight said: Aman tanrım... bu nasıl bi tepki lan?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 :D http://forum.paticik.com/thumbnails/ff1/4f2/40e/8d0/833/aed/828/ca7/8c4/61a/3c_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 tunca detaylı bilgi verebilir misin resim hakkında resimdeki sen misin ? mouse'u nerden aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 resimdeki arkadaşı tanımıyorum ama fareye belli ki çok para vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Sanırım sanatçı bu resimde şunları anlatmak istemiş ozmn "B"ak sana bu mouse ile koydum, sigaramı yaktım, keyfime bakıyorum. Remake ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 evet kesinlikle bir kendine güven var bakışlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 mesleği profesyonel oyuncu olanlara imreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ahahah o fotograf şu topikten: http://forum.paticik.com/read.php?39,1999100,page=28#msg-4130277 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Huun hastayim beyaz atletine birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sc forumları ölmüş ya, böyle topice bukadar mesaj.... gazetede yayınlatsam acun ılıcalı gibi olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Venom hala devam edıyor mu :) Ey yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ahah memphis tuna ymış, hala aynı adam, gerçi bırakmıştı bu işleri en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar