mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Spidee said: Tokasra said: Puanın başka bölümlere yetmediği için zooloji okuyorsun. Bu ve bunun gibi videolarla da kendini avutuyorsun. İyi forumlar. Biyoloji okuyor kendisi. Su dunyada tek bir adam varsa bolumunu severek isteyerek okuyan, ona soyledin bu lafi. Pek zeki olmadigin belli oluyor, ama sukretmesini de bilmek lazim, yuruyebiliyor, yemek yiyebiliyor, yazi yazabiliyor ve hatta kendince analiz yaptigini zannedebiliyorsun (en azindan son ikisinden eminim). Iyi forumlar. hun-har-ca helal olsun spidee'ciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 güneş teşekkür ederim abi fkdhdfg tokasra fen lisesi çıkışlıyım ben. normal adama bu tip bölümlerden çıktığında para yok. benim gibi adama var (: 50 puan düşük bölüme girdim tutkuyla alakalı bişey. Klapaucius said: zooloji çok kıt bir meslek hayatın boyunca karın tokluğuna çalışırsın mazallah zooloji meslek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Bence kendini hic aciklama bile ya. Kendi kendilerine surunsunler yani. "TEMEL BILIM MI OKUYOSUN LOLOLOL" insanlar gorunce cok uzuluyorum ben. Takdir ediyorum daylan, umarim basarili olursun. Idealizmine hayran kaldim. edit: isletmecilere LOLOLOL cekebiliriz. legit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 işletmeci kaldı mı 2011 yılında artık ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 en cirkini muhendislik okuyup da bununla ovunenler. gidip aynı okulda 20 puan altı isletme okuyanlar tarafından yonetilmeye mahkum cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 of ne rage gelir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 işletme mühendisliği veya endüstri mühendisliği var işletmeciler kendini mühendis sansın değerli sansın falan diye. ama halbüki onlar da iibf mezunu 1milyon gençten biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abi işletmecileri üni okuyor diye işletiyorlar zaten. adamlarla bi de neden dalga geçiyorsunuz ki.. ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Lancelion said: of ne rage gelir be. su anki suratimin hali boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Klapaucius said: endüstri mühendisliğifen puanıyla giriliyo oraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o değil de bir de işletmeyi uzatanlar falan var ziheziheizihe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 İşletme fakülteleri "bekçilerimizi diplomalandıralım" projesi kapsamında açılmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Bekcilere ne demek istiyorsun sen? Gercek bir lisans derecesi alamayacak kadar yetersizler mi? abarttim ya fdsgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 onun da bi adım ustu uluslararası iliskiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 synthesizer said: Klapaucius said: endüstri mühendisliğifen puanıyla giriliyo oraya :P O_O o bölümlere de puan mı istiyorlar!!! ne yani, su ürünleri fakültesine falan da mı puan istiyorlar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 çok eğlenceli oldu topic bi anda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 endustri bi nebze de su urunleri muhendisligini hic anlayamayacam su urunlerindeki muhendis ile benimkinin oyu bir oluyor birde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 su ürünlerinde en azından balık tutmayı öğreniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 işletme okuyan kızları seviyorum. çok aptal oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 SeaGle said: İşletme fakülteleri "bekçilerimizi diplomalandıralım" projesi kapsamında açılmamış mıydı? hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 daha aptallari icin bkz: moda tasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 piciniz yoksa cikin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 senko said: endustri bi nebze de su urunleri muhendisligini hic anlayamayacam simdi su urunlerindeki muhendis ile benimkinin oyu bir oluyor birde :/ o endüstri mezunu şahıs 17 bin lira maaş alıyor. not: o ben değilim. endsütri mezunu da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bir de şey geyiği var ya "hacı bölümü bitireyim, bi de üstüne açıköğretimden 2 senelik işletme okudum mu pifuuu kimse tutamaz beni" edit: abi sahibi gelmiş, pardon valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Su ürünleri mühendisleri greenpeace'e katılıp caddelerde elinize "kaç santim?" yazılı kağıtlar veriyor işte işsizlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar