Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Quattro is an unknown quantity at this point Thumbs up 6k gs Ks 7/12 hm achivli Combat Rogue Armory: The World of Warcraft Armory - Flashstep @ Chromaggus - Profile Characterin nicki: Flashstep Characterin realmı: Chromaggus Characterin extra özellikleri notlar: 19k goldu wardır çantasında. Pvp gearı full relentless set ve wrathful off settir. Ayrıca mutilate oynamak isteyen arkadaşlar için main hand 264 item lvl dagger off hand 245 item lvl daggerı mevcuttur. Başlıktada yazıldığı gibi 25 man Kingslayerdır ve 25 man 7 heroic yapmıştır. Guildin en iyi melee dpsidir. Melee dpste en çok buff orcta war diye race change yapmıştım , orc beğenmeyen arkadaşlar race changele istediği race olabilirler tabiki. WoWScrnShot_060310_235644.jpg - ImageHost.org WoWScrnShot_060710_201853.jpg - ImageHost.org Sehir: İstanbul Account bilgileri: Accountta ayrıca 80 lvl dk wardır. *SQ/SA var mı: E *MAIL var mı: E *CD-KEY var mı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilecek mi: E *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E Fiyat: 400 tl olarak düşünüyorum. İletişim: 0554 800 91 22 begin_of_the_skype_highlighting 0554 800 91 22 end_of_the_skype_highlighting veya [email protected]. özel mesajda atabilirsiniz ancak en hızlı cevabı telden ararsanız alırsınız tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 vauv rogue lar ne zamandan beri axe kullaniyo yahu ben bayadir oynamiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ulduar sıraları çıktı yeni yani daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Chromaggus&cn=Flashstep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar