Antropi(Golden) Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Acıtasyon Kamil Ben nıck değiştirip bu forumda yazı yazmadım yazmamda banlarlarsa da aha nıck im.Hatırlıyorumda globalde ilk kanije officer ini sorduklarında sorun sendin senin yüzüne milletden özür dilemek durumunda kaldım. Kaldıki ben seni guildden attıkdan sonra gezdiğin guildleri saysam cromda guild kalmaz.Allahdan bosman oyunu bıraktıda senin eline verdi.İkide bir pomdan bahsediyorsun bu oyunda kişiye özel raid düzenlenmediğini sende bilirsin herşeyin bir saati vardır,gelen katılır gelemeyen açıkda kalır.Nerde görev var nerde ne kasılır nerde ne yapılır sana anlatırken dilimde tüy bitti.Ayrıca açtığım forumda da herbir görev yeri kimden alındığı nerde yapıldığı resimlerle türkce açıklamalı anlatılmışdır.Ama senin zihniyetinle oynadığı guildin sitesine bakmadıysa onu bilemem.Erinç dedin senin arkadaşın oyunu bırakdı neden ilk karakteri power lvl yapmadık diyemi ???Yoksa sen karı kız peşinde koşarken arkadaşınla ilgilenmedin diyemi(karı kız peşinde koşduğuda oyun içinde dir)Üzerindeki çamurları insanların safsuları ile temizleyemessin :) senin nasıl kişiliksiz bir kamil olduğun burada ortaya çıkınca başladın sataşmaya.Ayrıca konunun başına dön kimse senin hakkında yada şu an oynadığın guild hakkında bişi yazmadı.Sen ne yaptın açılan konunun gelip sana döneceğini bildiğin için hemen savunmaya geçtin farkındaysan sürekli gereksiz yere sataşan sensin neden ??? Bende evlat acısı sende kuyruk acısı varken bu konu daha çok uzar kaaaaaamillll.(bendeki evlat acısı senin gibi seviyesizlerin oyun içinde guilde verdiği zarardan dolayı guildi kapatmak durumunda kaldığımdan,sendeki kuyruk acısıda guildden seni atarken bastığım tekmenin etkileri).Daha fazla açılımyapınca tekme konusunda mesajı siliyorlar. Tekrar ediyorum konunun başına dönde (korkma dönme demezler)Sana ve senin kişiliğine bir sataşma varmı direk ona bak.Neden sinsisu nun yazdıkları kanına dokundu da çırpınıyorsun.??Neyse millet zaten burda yeteri kadar senin hakkında bilgi sahibi oldu sayın pvp ci kamil oyun pvp ile dönmüyor bu işin officerlik guild yöneticiliği bölümü pve de döner.Guildinde oynayan ve türk olupda senin türk olduğundan haberin bile olmadığı arkadaşlar oynarken bana ahkam kesme Kaaaamiiiillll.Sorsam kaç türk var guildinde diye sen dersin 10 ben çıkarırım sana 12. Bu iki kişide senin işle ne kadar ilgili olduğunu gösterir Kaaaamiiiiilll...Bundan sonra yazdıklarını sadece gülerek okuyacağım cevap vermiyeceğim istiyorsan cevap numaram var ararsın bizzat veririm kulağına istediğin cevabı .........Kısacası Kamil Senin hikayen bitmez bende hanii aziz nesin hayatda olsa da versem notlarımı senden 4 kitap cıkarır.Bak yabanada atmıyorum dikkat et Aziz Nesin diyorum usta kalemdir rahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpago Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Dikkat edersen ben orda turks u ovuyorum Ad yi kotuluyorum.yazinin icerigini okuyan biri Turks u ovdugumu gorur yerdigimi degil.Ama sen yine yapacagini yapiyor olayi manupule ediyorsun :) Alpago said: arkadaşlar ben de battlescar serverındayım "Veni Vidi Vici" de odhin arkadaş kendisi itiraf etti guildlerinde küfür olduğunu.. turk guildlerindeki küfür olayından rahatsız olan arkadaşa sormak isterim.yabancı guildlerde küfürler daha mı güzel :) "Bu nedenle gankerlar disinda saldirmayana saldirilmayacak herkesle iyi iliskiler kurulmasina calisilacaktir." diyen bir guild reklamından ben turks guildinin küfüre de müsade etmeyen bir guild oluğu ortaya çıkmıştır diye düşünüyorum. elbette turks guildi AD kadar büyük değil,onlar gibi 4 kişi 1 kişiye saldırmıyor.onlar gibi exploit yapmıyor.nontradeable itemleri değişmiyor.onun için bazıları da turks yerine AD de olmayı seçiyor.kesinlikle daha da zevkli olabilir.Ben de mümkün olsa AD ye girerim.bir daha da çıkmam:) yabancılara hizmet etmek lafına gelince..Bu gerçekten biraz haddini aşan bir cümle.ben de yabancı bir guilddeyim ama bence asıl onlar bana hizmet ediyor.. şehir falan yapıyorlar .. raidler düzenliyorlar benim için :) ben boyle düşünüyorum eğer yabancılara hizmet edilmiyorsa bu laftan gocunulmaması lazım turks teki arkadaşların çoğu efendi arkadaşlar ve boyle aşırı milliyetçi falan da değiller.. sadece diğer guildlerdeki turklerin davranışlarına kızıyorlar. odhin beni merge den sonra AD ye aldırırsan sevinirim.:)saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oha eski defterler açılmış PATİ clanı olarak biz mutluyuz huzurluyuz mini game de ağızlarımızı kırıo olsalar da gururluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ya sen ne diorsun olm? Guildden atildin diorsun guildsizdim zaten geldin pm e atildin diorsun. Guilde zarar verdin senin yüzünden kapandi diyorsun aradan 7 ay geçmiş ben ayrılalı nasıl bir zarardır ki 7 ay sonraya sirayet edebiliyor ve guildinin kapanmasına neden oluyor. Ne koymuşum be artık naaptıysam. Senin yüzünden globalde bizle dalga geçiyorlardı diyorsun ben her sabah girdiğimde her akşam girdiğimde globale selam veriyorum kimse dalga geçmiyor? Sizle en çok dalga geçen adam Gwart'dı adamla senin yaşın kadar raide girdim, aynı guildde bulundum ve arkadaşımdır. Benim yüzümden sizle niye dalga geçsin geçse benle dalga geçer. Kanijenin raidlerde wipe yemesinemi neden oldumda benim yüzümden sizle dalga geçiyor? Insanları globalden raide çağırıpta ventte türkçe konuşan benmiyimde benim yüzümden sizle dalga geçsinler? Sen kimsin ki kimden benim yüzümden özürdilemek zorunda kalıyorsun? Guild guild dolaşmışsın demişsin ben Kanije dışında Enslaved'a girdim guildde 4 arkadaşdık sadece. Bizde çok durmadık sevenleri yanliz biraktik ve The Death Bringers'a girdik. Şimdi ise Enslaved bir raid guildi. Affinity, Destiny guildlerine başvurdum başvurum kabul edildi ama girmedim. Çünkü PVE'den çok PVP'ye önem veririm ve Battlekeep'i olan bir guilde girmeyi tercih ettim. Yalan söyleyerek kendini haklı çıkartmaya çalışacağına artık düzgün bir icraat göstermek istiyorsan düzgün biri olmakla başlayabilirsin. Evli barklı yaşını almış bir adamsın ikide bir kız arkadaşıma laf söyleyip duruyorsun terbiyeyimi takınıyorum ama sabrımı zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amerikanca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Yeminle Akşam haberleri bu kadar ilgimi çekmiyor.heyecanla bekliyoruz.RRa şimdi nerede ne yapıyor,heyecan dorukta Sayın seyirciler. Aldığımız son habere göre RRa kurmaylarını toplamış yapacağı konuşmaya hazırlanıyormuş:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Alpago said: Dikkat edersen ben orda turks u ovuyorum Ad yi kotuluyorum.yazinin icerigini okuyan biri Turks u ovdugumu gorur yerdigimi degil.Ama sen yine yapacagini yapiyor olayi manupule ediyorsun :) Da Vincinin şifresi gibi senin yazılarını mı çözücez :) Odhine beni naap ne et AD ye aldır demişsin kıvırma şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 amerikanca said: Yeminle Akşam haberleri bu kadar ilgimi çekmiyor.heyecanla bekliyoruz.RRa şimdi nerede ne yapıyor,heyecan dorukta Sayın seyirciler. Aldığımız son habere göre RRa kurmaylarını toplamış yapacağı konuşmaya hazırlanıyormuş:)) ingame ne mesela senin oyundaki? Yok yakalarım keserim edasıyla sormuyorum fakemisin değilmisin onu göster bize gerçekten bir age of conan oyuncusumusun? bize göster ki seni ciddiye alıp almayacağımızı bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amerikanca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 fakeyim:))hihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mortis said: oha eski defterler açılmış PATİ clanı olarak biz mutluyuz huzurluyuz mini game de ağızlarımızı kırıo olsalar da gururluyuz pati clanında kaç kişi var aoca mı başlasam güzel drama dönüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 valla bizde bi drama dönmedi daha hehe valla akşamları bi 15 kişi falna online oluo şu an ki biz zaten bi 5-6 kişi başalyıp öel bi büyüdük bi an şu an 39 levelda beklioruz çoğumuz hem dierleri yetişsin hem de pvp de deneyim kazanalım die minigamelere giriouz world pvp ye dalioruz vs pazarteisne kadar falna böle gidip sonra 59 a yardırmayı düşünüoruz 59 da yine beklicez o şekilde ilerlicez sürekli keyfini çıkara çıkara xP acelemiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 döndü. dönmüştü yani ama Mortisleri demiyorum :) artık bitti artık dönen şey sadece silahlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mortis said: valla bizde bi drama dönmedi daha hehe valla akşamları bi 15 kişi falna online oluo şu an ki biz zaten bi 5-6 kişi başalyıp öel bi büyüdük bi an şu an 39 levelda beklioruz çoğumuz hem dierleri yetişsin hem de pvp de deneyim kazanalım die minigamelere giriouz world pvp ye dalioruz vs pazarteisne kadar falna böle gidip sonra 59 a yardırmayı düşünüoruz 59 da yine beklicez o şekilde ilerlicez sürekli keyfini çıkara çıkara xP acelemiz yok çok iyi plan. en azından lvl80 de böyle bi pvp lvl3 olursunuz heralde. sonra bi dişinizi sıkın bi 4. lvl. tmm olay bitiyor zaten o zaman epic chest ve legini alıyorsun pvp armor sonrası zaten güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 minigame ne? bg gibi bişi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 wow daki battle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bg'nin küçüğü ve biraz daha dandiği walla şu oyunda en beğenmediğim kısım minigame'ler oldu. Acayip küçük ve yaratıcılıktan yoksun, ne biliyim bi Arathi Basin, Alterac vally arıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 arathi basin rlz tabi ama bunlarda güzeldir nie öyle dedin :( mesela totthem torrent çok zeka isteyen bir mini game. tüm minilerde sadece güçlü olmak sadece classlar mühim değildir zeka çok önemli, tecrübe çok önemli. sadece güç olsa bi zevki kalmaz zaten ama heralde daha tam göremedin kardeşim biraz daha zaman ver minilere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 RRa said: totthem torrent çok zeka isteyen bir mini game bu karşı spawn point ele geçirip, totem yıkma savaşı di mi? Ya güzel oyun tamam ama map'ler çok küçük bana kalırsa, o nedenle stratejiye de çok imkan vermiyor gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben seviyorum minigameleri de hep 1 tane capture the skull minigameine girioruz o en küçük haritadaki . braveheartın sevmemeisinin nedeni HEAL ATMİO OLMASI! DAS xP bu arada ilerde başka bir Minigame çıkıo mu ya şu an 3 haritada capture the skull var 1 haritada annihilate opposing team var o kadar. ilerde level atladıkça yeni türler gelio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yauw atıorum heal sen almayı bilmiosun kaçıosun benden sonra heal amıo diosun cık cık cık... Teessüf ediyorum seni hala oyunum gelmediği için de sendit'e küfrediyorum tabi bu arada totemle ilgili ayzdığım benim annihilate opp force mini game'imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antropi(Golden) Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Kamil Savunan benmiyim senmisin ,çamur atan benmiyim senmisin,Edepsizlik eden benmiyim senmisin,Oyunda kiminle takılırsın nerde oynarsın zaten beni ilgilendirmiyor ilgilendirmediği içinde seni tepikledikden sonra (tepikleme sebebimalum edepsizlik)hiç seninle alakalı bir mevzu içine girmedim taaaaaki bosmanın senin eline ve ağzına verdiği guild kusmuklarının arasına benim ve guildin adını karıştırıncaya kadar.Hoş kabahat bende kuyruğuna zarar vermeseydim kıstırıp oturacak bir kuyruğun olurdu.Bak gördünüzmü öz eleştiri yapıyorum hatamı kabul ediyorum Kamilin kuyruğuna zarar vermemeliymişim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bundan sonra senditten almioruz abi shopto dan alioruz ayıp ya benim de 2.5 haftada geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mortis sen heal alabilmek için ability var Perkwind onu açıyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 gelmiş leanyaysdnasjn :D bi de gökhan tek product key çıkmış içinden :S bu expansion'ı da mı karşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 o ne yahu xP ben de yok öle bi ability Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bendede yok ama yunusemre kardeşim atamiyorsa kesin unuttuğun böyle bir ability vardir puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar