Buddha Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Arkadaşlar lise mezunu ile önlisans mezunu ayrı sınavlara giriyor. Fakat ben bankaya kardeşimin ve benimkini yatırmaya gittiğimde, biri lise mezunu dieğri önlisans mezunu için dediğimde onu bilmem kpss kaç hangisi diyor. Lise mezunun ücretini bankada kpss kaç diye yatırıcam, önlisans mezununu kpss kaç diye yatırıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kpss B mi oluyor acaba, aynı yere yatırıyorsun ikisini de bildiğim kadarıyla 2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans sınavın tam adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Tam adıda oysa sınavlar ve sorular neden ayrı? Neyse başka bankaya gideyim bilen biri çıkar umarım. İsimlerini bilmem ama ayrı sınavlar olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Farketmez. Zaten ekranda bir tane kpss var. Aynı sınav. Direk kpss diyip yatırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar