tupkek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/tum-lg-telefonlari/LG-Chocolate-BL40.jsp Gorusleriniz nedir? Kullananiniz var mi? Ben cok begendim ve fakat en son begenip de aldigim telefon yuzunden hala dalga geciyorlar benimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bok gibi. Cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 iphone gibi bir telefon varken artik birakin su tür aletleri hele buna hic yaklasmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tupkek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ultrAslan said: iphone gibi bir telefon varken artik birakin su tür aletleri hele buna hic yaklasmayin guzel demissin de iPhone alacak kadar param yok. söz konusu olan alet hakkında fikirlerinizi sordum. (bu aleti 900 liraya buldum bir yerde..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Biriki haftadır kullanıyorum.. Biraz yavaş gibi geldi Symbian Nokia'lardan sonra.. Yan tutup klavye ile mesaj yazdıktan sonra, teefonu düzeltip geri tuşuna basınca falan bi afallıyor telefon.. Sinir bozucu yavaşlıklar.. Ayrıca mayıs başında Gold'dan almıştım ancak kutudan direk bozuk çıktı.. Değişim için 1 ay bekledim, Eko Group değişimi gerçekleştirdi.. Gold'dan almanızı hiç tavsiye etmem.. Buarada Teknosa vb gibi yerlerde 1299TL fiyatı, ancak LG Elektronik 499TL değerinde bir ev sinema sistemi veriyormuş yanında.. Gold vb gibi yerlerde ise fiyat 499TL daha ucuz ama sinema sistemi yok.. Soracağınız bişeyler varsa cevaplayabilirim yoksa boyle telefon guzelmi nasıl diyince yazmak zor oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 999 liraya samsung wave var , tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tupkek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yararlı yorumlarınız icin tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Hem "yararlı" hem "tesekkur" demek. Kafani kirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar