Toledor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Windows 7 yi Msdnaa sayesinde edindim aralık ayında fakat son 3 gündür Windows kopyanız orjinal değil diye mesaj alıyorum. Diğer Msdnaadan W7 yi alan arkadaşlarda da durum aynı. Burada da vardı Msdnaa dan w7 indiren arkadaşlar onlarda durum nedir? Bunun bilgisini nereden alabiliz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 microsoft'un sitesinden beta sürümünü indirdikten sonra bize bir sene kullanabileceğimiz bir kod numarası veriyordu.o süre geçenlerde doldu işte. yanlış hatırlamıyorsam iki saatte bir kapanıyor işletim sistemi hiçbir programı kaydetmeden falan. ama korsana hiçbir zaman çare bulamazlar abi,hani burda korsan kullanıyorum diye övünmüyorum ama elimdeki imkanlar buna yetiyor,nabalım:( bazı programlar var abi o sorunu kökten halleden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 msdnaa accountlarimda problem yok, msdnaa sorumlunuzla kontak kurun, bir problem yoksa microsoft a telefonla aktivasyon yapmaniz yeterli olur. mezun falan olunsa dahi key gecerlilik suresi bitmiyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Tamam telefonu da denerim. Merak ettiğim telefonla aktivasyon her formattan sonramı yoksa belirli dönemlerdemi veya tek seferlik mi yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 belli bir keyin birden fazla makineye kazara veya bilerek yuklenmis olmasi veya os un donanimsal olarak koklu degisiklik gormesi(board ve cpu disindakileri saymiyoruz,hatta sadece board olabilir) aktivasyon iptaline neden olabiliyor. bunun disinda gecerli sebep varsa da ben karsilasmadim. telefonla aktivasyon vista dan itibaren tamamen otomasyona baglandi, eziyet derecede bi sekans girip confirm isteyeceksin islem daha telefonu kapatmadan bitmis olacak. bastan da uyarayim, bazilari aktivasyon sonunda en son soruda "bu kopya baska kac bilgisayarda kullaniliyor" sorusuna barzo gibi gidip 5 tusuna basinca bb qq diyip kapatabiliyor microsoft hatunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sorumludan gelen cevap "Microsoft’dan gelen yanıt msdnaa üzerinden indirilen işletim sistemlerinin araştırma amaçlı oduğu ve lisanslı yazılım olarak değerlendirilmemesi gerektiği yönünde, bir süre sonra uyarı vermesinin normal olduğunu ilettiler." Kısacası her an Tırt edebiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 o da sana mi denk gelmis. gecmis olsun. ben 4 ayri makine de vista business, win7 64, win7 32, ve xp pro calistiriyorum. defalarca bilgisayar degistirdiler belki , hic bir zaman problem olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sadece bana değil, çevremdekilerde de var ortak özellik aynı okuldan almış olmamız=) Neyse umarım sizde yapmaz böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mail yazin microsoft amerikaya, ne aptalca is o. yapmazlar oyle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Destek almak için Microsoft Destek sitesinde ürün ID mi girdikten sonra "Girdiğiniz ürün numarasının süresi dolmuş. Başka bir ürün numarası girin veya başka bir detek seçeneği seçin." diye bir hata alıyorum, kendileri bile destek vermiyor=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hahaha, direk ilisigi kesmisler. sizin msdna sorumlusu kufretmis , hemen irtibati kesmisler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ben de bağlanamıyorum MSDNAA'ye. Mail atıcam şimdi sorumluya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n_acre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Aynısı bi süre önce başıma geldi. Yeni bi güncellemeden dolayı bu. önce bi loader dene. olmazsa wat remover dene. eğer yine kaybolmazsa o olay KB971033 update inin sil. hide yap tekrar sormasın. sonra tekrar loader yaparsan düzelir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sizin okulu kandırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bana da oldu geçen normal aktivasyon yapma. git microsoft'un sitesine oradan bir araç var doğrulama yapan. onunla yaptır, düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 KHaRoN said: msdnaa accountlarimda problem yok, msdnaa sorumlunuzla kontak kurun, bir problem yoksa microsoft a telefonla aktivasyon yapmaniz yeterli olur. mezun falan olunsa dahi key gecerlilik suresi bitmiyor cunku. aynen, ben de kullanıyorum sorunsuz. belli bir süre sonra updateleri yapamıyor olabilirsin belki ama keyinle ilgili bir problem olmaması lazım ömür boyu kullanırsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar