Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 MSDNAA Problemi

Toledor

Öne çıkan mesajlar

microsoft'un sitesinden beta sürümünü indirdikten sonra bize bir sene kullanabileceğimiz bir kod numarası veriyordu.o süre geçenlerde doldu işte. yanlış hatırlamıyorsam iki saatte bir kapanıyor işletim sistemi hiçbir programı kaydetmeden falan.
ama korsana hiçbir zaman çare bulamazlar abi,hani burda korsan kullanıyorum diye övünmüyorum ama elimdeki imkanlar buna yetiyor,nabalım:(
bazı programlar var abi o sorunu kökten halleden.
Sosyal ağlarda paylaş

belli bir keyin birden fazla makineye kazara veya bilerek yuklenmis olmasi veya os un donanimsal olarak koklu degisiklik gormesi(board ve cpu disindakileri saymiyoruz,hatta sadece board olabilir) aktivasyon iptaline neden olabiliyor. bunun disinda gecerli sebep varsa da ben karsilasmadim.

telefonla aktivasyon vista dan itibaren tamamen otomasyona baglandi, eziyet derecede bi sekans girip confirm isteyeceksin islem daha telefonu kapatmadan bitmis olacak.

bastan da uyarayim, bazilari aktivasyon sonunda en son soruda "bu kopya baska kac bilgisayarda kullaniliyor" sorusuna barzo gibi gidip 5 tusuna basinca bb qq diyip kapatabiliyor microsoft hatunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorumludan gelen cevap

"Microsoft’dan gelen yanıt msdnaa üzerinden indirilen işletim sistemlerinin araştırma amaçlı oduğu ve lisanslı yazılım olarak değerlendirilmemesi gerektiği yönünde, bir süre sonra uyarı vermesinin normal olduğunu ilettiler."

Kısacası her an Tırt edebiliyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
KHaRoN said:

msdnaa accountlarimda problem yok, msdnaa sorumlunuzla kontak kurun, bir problem yoksa microsoft a telefonla aktivasyon yapmaniz yeterli olur.

mezun falan olunsa dahi key gecerlilik suresi bitmiyor cunku.

aynen, ben de kullanıyorum sorunsuz.
belli bir süre sonra updateleri yapamıyor olabilirsin belki ama keyinle ilgili bir problem olmaması lazım ömür boyu kullanırsın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...