mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bu alet tr'de ne zaman çıkar. var mı herhangi bi fikriniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kendilerinde 5mb hafıza varmıymış sormak lazm haah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sanrıım eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ağustos eylül gibi çıkar ama turkcellin de micro simi aktif hale getirmesi lazım aynı zamanda gecikmez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 video call'un arka kamerayi da seyetmesi super olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 of oof şu mobil teknolojinin cebe giren kısmında çok geri kaldım ben yahu :D büyüyünce alırım artık hep başka şeylere biriktiriyorum snff zaten apple kaka ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mum_Chamber said: video call'un arka kamerayi da seyetmesi super olmus. bu hariç kalanı zaten biliniyordu lan.. misal Loxias said: klasör olayı gelmiş. o çok önemliydi. 12 ikon sınırı mı ne vardı. ona varınca biliniyordu.. engadget'ta şu comment'e uygun davrandığınız için teşekkürler said: skyblaze Posted Jun 7th 2010 1:33PM Highest Ranked everyone put on your "i never saw this coming" face aaaa.. hiç bilmiyorduk.. alet iyi olm.. moto niye yeni tel.i hemen öne alıverdi, evo niye deli gibi reklam kampanyası ile geliyor.. 1.si hariç önceki iphone'lar soygun zamazingolarıydı biraz.. ama bu İYİ.. moto'nun yeni droid'i çok iyi özelliklere sahip ama vapur gibi görünüyor. kamera kısmı geminin altı böle.. çıkıntılı falan.. lan apple sen olmasan adam gibi teknoloji yüzü göstermeyecekler bize bu yetersizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 cok guzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hedegog said: ama turkcellin de micro simi aktif hale getirmesi lazım microsim'de fazla kısım bos plastik ya, kendin makasla normal sim kart'ı o hale getirebiliyosun, hatta direk bunu yapan bi alet bile vardı ehueh... tabii official olarak getirdiginde kendinin bunu desteklemesi lazım da, zor bi is degil yani, ya da kendin yurtdısından alırsan kullanabilirsin su anki simkart'la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bu topik ingiliz tribünleri gibi olmuş OOOOOOOOOOOHHHHH WUUUUUUUUHH OOOOUUUUHHHHH HUUUUUUHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 amerikada at&t 299 dolardı 3gs çıktığında burada da 629 euro idi büyük ihtimal yine 600-650 euro aralığında olur nakit fiyatı.. aynı kontratlar geçerli olacaktır turkcell de tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi, retina display disinda bi tane yeni ozellik yok. hele facetime, ooooof of. kontrat bitmeden yenileme olayi yuzunden belki alirim acikcasi, droid almak istiyorum ama hat degistirmek tel degistirmek cok pahaliya gelebilir =/ en son su tweetimi koyayim pathetic: pa·thet·ic /pəˈθɛtɪk/ –adjective : 1. FaceTime only iPhone4 to iPhone4 over WiFi. #iPhone4 #apple #wwdc10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ooooolm facetime asdfasdfaeseradsfa, bi de aabbiii ne muhteşeme bişey değil mi, çocukken hayalini kurardık diye anlatmıyo mu,azına vurası geliyo insanın. dönünce sprinte geçip hemen androidimi aliim. ama display olayını takdir ettim, çalışanların eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 anlamadım simdi video call yok, onun yerine wifi dan cammi acıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi bari herkesle görüşebileydik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 olmaz, lesser telefonlu insanlarla konuşmanı istemiyo stiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 peki bunun suclusu kimmis? nicola tesla falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Penthesilea said: en son su tweetimi koyayim pathetic: pa·thet·ic /pəˈθɛtɪk/ –adjective : 1. FaceTime only iPhone4 to iPhone4 over WiFi. #iPhone4 #apple #wwdc10 hemen retweet yapıverdim.. @aquila: lol.. lesser demene aptal aptal güldüm lan evde.. yok komik de değil o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 video call yok mu? ben facetime ekstra diye seyettim. hani video call olayi cok dusuk cozunurluk ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar