mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 win xp işletim sistemini kullanıyorum. HP Scanjet 3400C tarayıcım var, bunun kendi programını kurmadan önce bilgisayar usb - evrensel veri yolu üzerinden takır takır görüyordu aleti. Kurdum ve artık göremiyor. usb değeri 0 görülüyor, oysa ki bilgisayarı kapatıp açtığımda veya tarayıcıyı fişe koyduğumda , hp tarayıcı bulundu diye mesaj geçiyor. Ama erişemiyor, tarayıcımı bozuk dedim, sonra win98 üstünden açtım bilgisayaro çalıştı normal. Ne yapmalıyım?[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yok kardeş sorun xp de driver programını kullanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sağol hope ta, driverzone a girdim mesela, yoğun disk üzerinde ki program vardı orada da.. Bir daha bakarım[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar