OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Adam sırf bizler için canını dişine takılıyo, çabalıyo, uğraşıyo helal sana juniorx :)) Gnom-Rogue Video (49 min|233 MB) Orc-Warlock Video (30 min|194 MB) İzlemeyenler veya izlemek isteyenler için diğer videolarında bulunduğu link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 warlock videosunu izledim ilk baslari anlatmis gayet gusel level atlamasi gene kasicak anladigim odur benim bu videolardan adam herseyin yerini biliyor ona ragmen 30 dk gerekiyor ilk 5 level icin yanlis gormediysem yeni giren artik bi kafadan 2 saat harcar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bu yeni wow patch i ne zaman çıkıcak bilen varmıdır. offical sitesine falanda baktım çıkış tarihi verilmemiş. kanaatimce yeni patchle birlikte avrupa betasıda başlıyıcaktır. Gerçi sabrımız kalmadı, sıkıntı bastı gereksiz sistem kastırıcı oyunlara bile zaman ayırır oldum (Doom 3 ü begenmiyoruz bide). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 o video tam olarak 30dakika degil keserek yayinliyor adam. bu arada videolara direkt link verilmesini istemiyorlar.dikkat edelim.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 kesiosa daha da kötü illa bütün mmorpglerde level alirken adami bayiltacaklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu hızlı haliymiş. http://www.wow-europe.com/en/info/basics/qna020804.shtml[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hmm bnde nıght elf vıdoesunu ındırorum sımdı bnı ılgılendıren o heuhe=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: EarS, 07 Ağustos 2004 18:17 tarihinde demiş ki: o video tam olarak 30dakika degil keserek yayinliyor adam. bu arada videolara direkt link verilmesini istemiyorlar.dikkat edelim. tabiki kesicek gereksiz yerleri, quest i tamamlıyıp geri koşarken bi saat onuda göstericek hali yok adamın. videolardaki amaç o karakter hakkında fikir edinebilmen, nassı 30 dk da lvl yapılır diil. Bide link verme olayına kim kızıyo annamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 adamlar yazmis oraya direkt videoya link vermeyin diye.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 izliyemiyorum codec ne gerekiyo bunun icin?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hmm bilmem mediaplayerın sıtesıne gır ordan bulabıldıın butun codeclerı ındır hueheu bn bı program buldum codec pack dıe pcnetın cdsındeydı sanırım (bu aykı sayısı) bı bakıstersn..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kazaa lite codec packi indir[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Baglantim iyi olsa indirirdim simdi ama, bu aksam acik birakayim artik :)[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar