SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben gitmiştim bi kez sdfg Konu dışında bi konu vardı bu eski bi hikayeyle ilgili. Hani zengin adamın birinin burun kılı dönmüş içeride de beynine baskı yapıyormuş ağrıdan ölüyormuş falan. O hikayeyi paylaşmışlar. O zamanlar da düşünün patide böyle hikayeler paylaşılıyor, hayal edin ortamı sdfhg Neyse biri "20 cm kıl beyne gider lan" yazmıştı. Baktım orta güzel, iyi yükseldim ve yapıştırdım "20 cm blabla mideye gitmiyorsa bunda da sorun olmaz" diye. Anında benlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Sonra da pati atak yemişti kapalı kaldı bayaa galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 tawnaç o pazarda artizin gezmesi gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 benim dedem tawnaçlığını kütahyada yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 madalyalı yalaka demek oluyor diyorlar bilmiyorum öyle mi, benim bu konudaki bilgim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ohoo madalyasız yalakalar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 onları başka bir başlıkta gündemimize alıp değerlendirelim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Toplayıcı, tamam. Avcı. Olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Castiel said: madalyalı yalaka demek oluyor diyorlar bilmiyorum öyle mi, benim bu konudaki bilgim bu kadar. Ayvayı yedin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 roket gitti yörünge dışına bi fulleyip gelecek diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 pekaziz said: Castiel said: madalyalı yalaka demek oluyor diyorlar bilmiyorum öyle mi, benim bu konudaki bilgim bu kadar. Ayvayı yedin dostum. Yüreğime korku saldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar