Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevendust! Şiddetle öneririm!

sLog

Öne çıkan mesajlar

Winamp radyolarından birini dinlerken slow bi parçaları çaldı bi indirim dedim şarkılarını Hardcore grubu çıktı ama çok beğendim. Walla favori şarkı yok bence hepsi çok süper ama "Live Again" "Praise" favorilerim...
Hala indiriom şarkılarını. Hepsi süper... Şiddetle tavsiye edilir!!![hline].ju5t-m1y4w.
Sosyal ağlarda paylaş

yaş kaç ? yeni jenerasyon falan hede hödö triplerine giriosun herhalde varsın bi 30 en azından..

ha hayatında sevendust dinlememişsin büyük ihtimalle yazdıklarına bakılırsa.. orası ayrıca bi olay.[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sum41, 08 May 2003 22:27 tarihinde demiş ki:
YuH hardcore yuck iğrenc poh kokulu iğrenc abi nesini sevionuz su öğürmelerin anlayamadım neyse yeni jenerasyon olsa gerek peh!![hline]God's mercy and grace
Trabzon was back
Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni
Koparinggg

ilginç.
yeni jenerasyonu anlamıyorum,pok kokulu iğrenç hardcore diyen SUM41 nickli biri max. 13-14 yaşında olsa gerek.
ne yazsam boş olacağı için bişey yazmamayı tercih ederim.[hline]get bored..i wish for a real one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 08 May 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
yaş kaç ? yeni jenerasyon falan hede hödö triplerine giriosun herhalde varsın bi 30 en azından..

ha hayatında sevendust dinlememişsin büyük ihtimalle yazdıklarına bakılırsa.. orası ayrıca bi olay.[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.

ben hardcore mardcore nefret ederim onlara şarkı diyenlerinde alınlarını karışlarım başka bişe demıom yaşım 16 ama 80 lere döndüğüm icin new generation sux derim[hline]God's mercy and grace
Trabzon was back
Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni
Koparinggg
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca burası forum ortamı,chat degil ki
Tartışılan bi ortamda çıkarken ''bye'' demenin mantıgı nedir?
bence,en son lafı koydugunu sanıp,kendince tatmin olmaktır.[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL !

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 08 May 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 08 May 2003 22:49 tarihinde demiş ki:
sum 41 demiş ki; 87 liyim.

yüce fizban der ki, insan hissettiği yaştadır. söylediği değil.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked!

Yüce Fizban size paradoks dolu bir soru sorasım var yaşamadığınız bir yaşı nasıl bilebilirsiniz ki hissettiğinizin hangi yaş olduğunu bilesiniz bu deyiş daha çok yaşlı olupta genç hissedenlere söylenmezmi ha yüce Fizban ?[hline]---------------------------------------------
RK1
"Onzac" The Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...