forçen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 dealextreme gibisinden bir site var focalprice diye. burdan yaklaşık 3 ay önce 1-2 1$lık ürün aldım deneme amacıyla. normalde dx den aldığım ürün 10 güne geliyor fakat bunlardan aldığım ürün hala gelmedi. ben de rma request ile şikayet ettim. şimdi paramı geri vericekler fakat ödemeleri 60 günde yapıyolarmış. 1 dolar için 60 gün bekliycem kısacası. kısacası Dealextreme FTW. Focalprice ı kullanmayı düşünen olduysa eğer yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 dealextreme > all ama 3 haftada geldi bana en hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 benim siparişten itibaren max. 11 gün sürdü. ellerinde mal yoksa eğer ozaman geç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 stokta var gozukuyordu ama daha onemlisi 21-28 gun demislerdi, 23 gun mu ne surdu. onemli olan da o bence. ne kadar hizli geldigi degil de vaad ettikleri aralikta getirip getirmedikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 valla 2 mayısta ısmarlamışım 2 tane ipod kılıfı 5 haziranda mail geldi ürünün shipped oldu 8-10 güne eline ulaşır diye bakalım bekliyoz, np edit: DX'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 fanboyluk yapmiyim şimdi dx için ama, shipped olduysa gelir o. ben bikere 2 hafta stokta mal kalmamıştı onu bekledim. shipped olduktan sonra normal sürede geldi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pazartesı geldım kargom mesela focaldan bu benım 4. alısverısım 10 gunden daha gec bır sure ıcınde getırdıklerı olmadı 10. gun kesın ulastı kargolarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar