S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 1mbit bağlantıyla 2 kişi hon oynayabilir mi tek accountum olduğundan deneyemiyorum var mı bilgisi olan
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hmm bir pc hon oynarken diğerinden explorer filan karıştırdım biraz ping abartı artıyor , birlikte cs filan oynarken sorun yok
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bir pc hon oynarken tabii ki ping artar int'de gezersen modemde QoS özelliğini açarsan ve ayarlarsan daha az etkiler
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 1 mbit bağlantı var bazen ben hon atarken kardeşim dota atıyor. hatta aynı anda babam metin 2 oynuyo olur. rahat rhat oynuyoz
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kertenkel said: bir pc hon oynarken tabii ki ping artar int'de gezersen modemde QoS özelliğini açarsan ve ayarlarsan daha az etkiler hmm pek bilmiyorum modem ayarlarını nasıl açıcam o özelliği bilmiyorum yani ping artışı dediğim mesela 100pingle oynarken 500 e çıkıyor
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Oynar hatta üstüne iki bilgisayarda UO + Msn + Teamspeak de açabilir.
Öne çıkan mesajlar