Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu üniversite ve üniversiteli olma olayı...

Lixad

Öne çıkan mesajlar

tamam mühendislik bölümleri fazla olabilir yapmayın nası kız olmaz itü de, bir sürü mimarlık bölümü var, tasarım bölümleri var sonuçta. EA bölümleri yok fazla aslında, gene de var mesela jeofizik, jeodezi gibi bölümlerde de nadir de olsa kızlara rastlanmakta..

Ama 4 bir yanı kız kaynamıyor olabilir.. Sonuçta okumaya gidiyorsun oraya, üni dışından da arkadaşların olacağı için fazla sorun etme derim.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

[Bu mesaj Prawler tarafından 09 Ağustos 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ist. dışından ist.a geliyorsanız bence çok rahat olun çünkü istanbul herkesi seve seve kabul edebilecek bi şehir. ben de bu sene ist. dışına çıkıcak gibiyim ama nedense çok rahatım. hayatımda hiç görmediğim bi yerde hiç bir tanıdığım olmadan yeni bi hayata başlayacağım ama bununla ilgili hiçbir sıkıntım yok. çünkü oraya ve oradakilere alışmak zorundayım, ne de olsa en az 4 yılımı orada geçireceğim diye düşünüyorum.
(bu arada "burda kız yok, burda kız sürüyle vs.vs" gibi şeyleri özelden halletseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. sonuçta burası sadece erkeklerden oluşan bi ortam değil ve ben bir erkek olarak bile bu muhabbetten rahatsız oldum.)[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duke_Guybrush, 09 Ağustos 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
ist. dışından ist.a geliyorsanız bence çok rahat olun çünkü istanbul herkesi seve seve kabul edebilecek bi şehir. ben de bu sene ist. dışına çıkıcak gibiyim ama nedense çok rahatım. hayatımda hiç görmediğim bi yerde hiç bir tanıdığım olmadan yeni bi hayata başlayacağım ama bununla ilgili hiçbir sıkıntım yok. çünkü oraya ve oradakilere alışmak zorundayım, ne de olsa en az 4 yılımı orada geçireceğim diye düşünüyorum.
(bu arada "burda kız yok, burda kız sürüyle vs.vs" gibi şeyleri özelden halletseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. sonuçta burası sadece erkeklerden oluşan bi ortam değil ve ben bir erkek olarak bile bu muhabbetten rahatsız oldum.)

Yaf bilmemde bu gayette doğal bişi gibime geldi öle ters bişimi söledimki anlamadım?[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 09 Ağustos 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
said:
Lixad, 09 Ağustos 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
hayır yakışıklı bir insan diilim. Bütün lise hayatımı sap olarak geçirdim bütün kızlar sadece arkadaşımdı o kadar. İnsan arıyor yaf :(.

Boşver kampüsteki T2 bağlantı her derde devadır

heHe...[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

kızlardan bu şekilde bahsetmek bana biraz ters geldi. senin söylediklerin değil zaten sırf olay. belki ben çok derin düşünüyorum ama bunun bi ayarı fln olmalı yani. "orası daş gibi hatun kaynıyo, off manitaya bak bee süüt" gibi şeyleri herkesin okuduğu bir ortamda yazmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajımı bu konuya atmaktan duyduğum heyecanı belirterek yazmak istiyorum, arkadaşlar itüde kız az ama yok değil. yanlarında nasıl davranacağını bilemeyip saçmalayan, sonra bunu kızların havalı olması, yok efendim çirkin olması gibi abuk sebeplere yoran bi dolu adamla dolu bi yer. ama korkulacak bişey yok. yani doğru düzgün davranan adama kız mı yok.. şehirdışından geleceklere, en azından bi yarım dönem hazırlık okumayı öneririm. çünkü direk birinci sınıftan başlayınca etrafında hazırlıktan birbirini tanıyan ve seni iplemeyen yüzlerce insanın arasında ezilebiliyosun. yine hazırlığı atlamışlar olarak birbirini buluyosun falan filan ama işte tecrübesizliktir şudur budur sorun oluyo bi ton, hem arkadaş seçme bakımından alternatifin azalıyo (üniversite arkadaşlıkları...) . neyse işte itü sonuçta bir teknik üniversite tabi ki kızları az olacak ama yani boş boş bi sürü kızın okuduğu çoğu üniversiteye, "az ama öz" kızlı itüyü tercih ederim (diyerek isim vermeden üniversitelere lafı atmış oldum hayırlısı)...[signature][hline]granci go zi go
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duke_Guybrush, 09 Ağustos 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
kızlardan bu şekilde bahsetmek bana biraz ters geldi. senin söylediklerin değil zaten sırf olay. belki ben çok derin düşünüyorum ama bunun bi ayarı fln olmalı yani. "orası daş gibi hatun kaynıyo, off manitaya bak bee süüt" gibi şeyleri herkesin okuduğu bir ortamda yazmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

kimse burda orası daş gibi hatun kaynıyor , off manitaya bak bee süt gibi bir muhabbete girmiş değil, sadece itü'deki kız durumunu tartışıyoruz. Bunun nesinden rahatsız oluyorsun. Neden direk burda bayanlar da var deme ihtiyacı hissediyorsun? Biz burda kahvehane muhabbeti çevirmiyoruz. Direk saçmalamışsın.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

[Bu mesaj Prawler tarafından 10 Ağustos 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

direk alıntı yapmadığıma göre burada o cümleleri okuyamaman gayet normal. ben de durumu abartarak ne anlatmak istediğimi daha net bir şekilde belirtmek istedim.hiç burada "şu üniversitede ya da şurada çok erkek var,burda erkek bulamazsın" gibi birşey okudun mu? belki erkeklerin çok olması durumun normal olduğu görüntüsünü veriyor olabilir ama ben ısrarla bir üniversitedeki kız sayısının hesaplanmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. belki şu an benim üzerimde fazla etkili olmuyor bu yazılanlar ama eğer ben kız olsaydım bunları yazanların nicklerini unutmamaya çalışırdım.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayda yaf bilmiyorum ama ben hakkaten yeniden okudum şimdi yazdıklarımı ayzılanları fln ama inan itici veya kötü bişi yok kız olsamda öle düşünürdüm. Yani bi kız arkadaşım olsun isterdimde ki ters kısmı anlayamadım.

Bence uzatmıyalım bence yanlış anladın sen.[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...