Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu üniversite ve üniversiteli olma olayı...

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Ya ben çook büyük ihtimal 2 ay sonra 3 büyük ilimizden birinde (%75 istanbul itü) bir üniversiteye başlıyacağım bu tamamen yepyeni bişi olcak bnm için. Heycanlıyım işin aslı ilk anadolu lisesine başladığımdada böyle olmuştu. daha çocuktum gerçi onda 5. sınıfı yozgatta bi ilçede okumuş ordan kazanmıştım izmiri ve okul başlamadan 1 gün önce gelmiştik izmire hiç bir yeri hiç kimseyi tanımıyordum çok yannız hissetmiş başta baya daralmıştım. Şİmdi korkumda aynı şey ben ay sonra istanbulu kazanırda gidersem nolcak orda 1 kimseyi tanımıyorum insan yannız olduğunu düşünüğünde çok kötü oluyor. Alışık diilim henuz galiba. İçimde üniversiteli olmanın verdiği heycan var ama istanbul gibi bir şehrinde korkusu var ya :([signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

benim gözüm yemedi şehir dışını
işletme için şehir dışına çıkmak istemedim..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

nameless hiçbirşey bilmeden gitmek ne demek?
benim de belli değil durumum ama herşekilde istanbuldayım
[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

[Bu mesaj Prawler tarafından 09 Ağustos 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aman jacabo bayıp 2 gün sonra geri dönme de[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

ya bi kere itü çok büyük okul zaten senin gibi birsürü alakasız kimseyi tanımayan eleman gelicek oraya yurtlardı eve çıkmalardı derken bi bakcan istanbul senden sorulur olmuş, hiç merak etme en fazla 2 ayda atarsın o çekingenliğini alışırsın koca istanbula, bu dediklerim diğer büyük iller ve ordaki okullar içinde geçerli tabiiki, bisürü yeni insan ne güzel işte hergün yeni biriyle tanışcan bi de öle düşün, hayvanlar gibi çevre edinirsin, hiç canını sıkma üniversite hayatı heleki şehir dışında cillop bişey, ben ankaradan çıkmadığıma yanıyorum boklu odtü yüzünden, odtüye köpeh zıçsın[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

şehir dışında zor olur aslında..
bence şehir dışına mühendislik ve iyi okullar hariç çıkılmaz[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

aman tanrım erkekler de böle düşünebilir mi inanamıorum(:
tabi siz erkeksiniz istediiniz saatte istediinizi yaptıınız için şehir dışına çıkmasanız da rahatsınız ama ben kesinlikle sadece yalnız yaşamak için şehir dışında bi yeri kazanmak istiorum(ankara yani gerçi tek neden o diil ama olsun).
evim olsun istiorum ya ve hiçbi şekilde hayatıma karışan olmasın yeter bıktım kazancam lan(:
Sosyal ağlarda paylaş

hiç karışanı olmayan universite çağındaki kızların başlarına neler gelebildğini (özellikle yurtta kalmayınca) geçtiğimiz 2 yıl içinde çok güzel gözlemleyebildim ben.
yanlış anlaşılmasın sana bişi dediğim yok.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ehe hiçbi olay yok ya ne korkucan ki :)
ben istliyim ama sakaryayı yazdım zamanında girdim bi geldim pok gibi ortalık heryer camur kırık dökk
deprem sonrası geldidim hemen
bissürü ev yıkılmıs daha enkazlar duruyodu bazı yerlerde
bazı evler yıkılmak üsre yan yatmıs fln

ilk 5 ay göçebe kaldım
bi tanıdık yanında ordan cıktım ogretmen evinde fln

kafa dazlak oldugundan şapka fln takıyodum elalem ozamanlar simdikine nazaran daha tutucu idi , hep laf atmalar herkese satasmalar
sırf uni ogrencisi diye kavga cıkartmak için çeşitli işler yapan işsiz güçsüz bir genç kitlesi fln

ohoo :) ama suan memnunum yani bitti o olaylar zaten iyiye dogru gidiyor ve birkaç seneye puanıda gayet artıcak

ha geldigimde de hiç arkım yoktu burda ama sıra sıra tanıstım simdi sorsan samimi muhabbetim olan bi 30 kişi sayarım
tanıdıgım da nerden baksan 400-450kişi rahat var :) (tabi mezun oldu baya bi bölümü ama olsun yeniler geliyo bu sene ehe)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

oryantasyon sizin icin cok buyuk firsat. bizim okulun oryantasyon u 4 gun surmustu. surekli gorustugum bisuru kisiyi oryantasyonda tanidim. gerci sans oldu benimki, outre'yleydik surekli, onun tanidiklari benim tanidiklarim, orada birlikte tanistiklarimiz derken baya bir tanidigimiz oldu dersler baslamadan. sende ilk dakikadan itibaren gozune kestir birilerini, yanlarina git. yani cekinecek bisiy yok, herkes senin gibi yeni orada ve yine herkes tanisip kaynasabilecegi insanlar ariyor. `Meraba ben zaphod, hava da cok sicak degil mi? mimarlik amfisini ariyorum, aa sende mi, hadi birlikte gidelim!` de. orada tek basina oturmus herkes potansiyel kontak senin icin. hatta arkadasli olanlar daha bile iyi, daha cok kisiyle tanisirsin bir anda :)

dersler basladiktan sonra, amfide olacagin icin surekli, biraz daha zor. ama ozaman da ogrenci klupleri vasitasiyla ilgi alanin ayni olan arkadaslarin olabilir.

ama herseye hazirlikli ol. hicbisiy eskisi gibi olmayacak.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ağustos 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

niye korkuyosunuz ya.ben gözümü karartıp ukraynaya gidiyodum az kalsın.biraz daha araştırıp seneye gitmeye karar werdim bu sene okurum izmir eşkişehir falan.korkmayın olmaz bişey zorlanırsınız sürünürsünüz eğlenirsiniz[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

bence endüstriyel tasarım kız kaynıyordur[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...