Korax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Eee malumunuz bende geldim artik, e daha burda olanda vardir simdide sinavlar minavlar bitti bitecek. Bi toparlansak, bi bulussak söyle eski gunlerdeki gibin. Hadi berlirleyin tarih zaman falan bulusalim biseyler yapalim. Bana mesela haftaici herhangi bigun ve pazar gunleri uyar
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Acaip ilgi gördu bulusma, fazlaliktan dolayi bulusma gunu bile kararlastiramadik sdfs
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 halısaha maçı olursa olur :D
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ne maci aga, ben futbol mutbol bilmem, eralpte bilmez dfg
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 buluşma mı? ne buluşması? buluşma ne arar la angarada?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 komik olmayı bikaç ay önce bıraktı.
spompas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bana geçen pm geldi şu said: mrb Gönderen: GM-Newbie Gönderilen: spompas Tarih: 05/06/2010 13:02 Selam; Ankara'da 13 veya 12'sinde ( Haftaya Cumartesi veya pazar ) Ortak bir yerde Kızılay veya Bahçelievler vs. bir buluşma ayarlarsak gelebilecek kaç kişi çıkar.Amaç Ankaradaki Patilerin bir araya gelip sohbet , muhabbet , geyik bir yerde oturur yer içer kalkarız. Genel Konular ; World Of Warcraft ( Oyun hakkında sohbet , fikir alış verişi , Türk Guildleri , wow kritikleri =) ) onun dışında tanışma faslı , nargile , tavla , resim hede höde vs.. güzel bir aktifivte olabileceğini düşünüyorum. Böyle birşey yapabilirmiyiz ne dersin?. ( Şuan için Pati'den 5 kişi var. yeterli sayı olursa forumda bu hafta içi yayınlıyacağız ) nörüo
spompas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?26,4917158 burdaki topçı okumadan yazmak
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oda uyar pazar yapalim ozaman
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 kimse bise demedi vala eheahe
Öne çıkan mesajlar