throine Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bugun ne yazik ki Sennheiser CX300 kulakligim bozuldu ve yeniden bir kulaklik almaktansa tumden bir degisim istedim ve eski kullandigim iRiver T60'imi da satiyorum. Cok temiz kullanilmis olup hic bir arizasi/sorunu yoktur bu konuda emin olabilirsiniz. Su ana kadar da hic bir sorun cikarmadi tamir gormedi/ici acilmadi. Kozmetik sorunu sadece sik kullanima bagli olarak kaynaklanan on/off dugmesinin boyasinda hafif asinma vardir, gerisi sifirdan farksizdir. Kutu icerigi de tamdir ama onu Temmuz baslari gibi eve dondugumde verebilirim. Gerekirse ben eve dondukten sonra satin alabilirsiniz, kutusu icinde yollarim. Su linkten ozelliklerini (T60 olan beyaz olan) ve kutu icerigini gorebilirsiniz hepsi tamdir hatta orjinal kulakligini bir kere bile denemedim gayet temiz. sdfs http://www.pocketables.net/2007/05/review_iriver_t.html MP3 player 1 adet AAA kalem pille calisiyor ben biri yedek olmak uzere 2 tane Varta 800 mAh Ready2Use sarjli kalem pil kullaniyorum piyasa degeri 30 TL bu ikisini de vericem mp3 playeri alana. Bu pilleri alma nedenim bu mp3 calardi zaten ve artik gerek kalmadi. Isteyene Sennheiser CX300 var onu da yollayabilirim tek sorunu kulakligin birinden ses gelmemesi sorun bugun durup dururken oldu ama tamir ederim ben diyene bunu da veriyorum. sdf Sennheiser icin de hic kullanilmamis cesitli buyuklukteki padler de duruyor. - iRiver T60 2gb Mp3 Player (Siyah renk)kutu icerigi tam - 2 adet Varta 800mAh Ready2Use sarjli pil - Bir kulakligindan ses gelmeyen Sennheiser CX300. Hepsi icin istedigim 110TL. topik edit manyagi oldu farkindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Unutmusum eklemeyi. Bu Varta sarjli piller icin yine Varta'nin kendi sarj aletinden var. AAA ve AA ayni anda 8 adet pili sarj edebileceginiz sarj makinesini de vericem buna da ihtiyacim kalmadi. :) - iRiver T60 2gb Mp3 Player Siyah renk kutu icerigi tam (orj kulaklik/CD/Manuel) olarak - 2 adet Varta 800mAh Ready2Use sarjli pil - AAA/AA 8 adet pil kapasiteli Varta sarj makinesi. - Bir kulakligindan ses gelmeyen Sennheiser CX300. - Bonus olarak throine's playlist. asdfsd 110TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Her satista oldugu gibi bunda da pazarlik payi vardir.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Son fiyat 90 TL'dir bu fiyata da satilmazsa satistan vazgecip yeni bir Sennheiser CX300 alip kullanmaya devam edicem. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dh'den birine satilmistir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 of feci kaçırmışım ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar