Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açıköğretim İntibak Sınıfı Askerlik Acil!

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar ben açıköğretim intibak sınıfındayım dikey geçişle 3. sınıf için hazırlık sınıfı. Ben bu sınıftayken askerlik tecilli oluyor sanıyordum netten baktım tecil olmuyormuş. Heralde benim normal tecilim işliyor. Zaten ilk yıl 2 dersi veremedim sadece 1 tane verebildim bir daha hazırlık okuyorum 1 ders daha verirsem 3. sınıfa geçiyorum o zaman tecil aktif oluyor. Ya benim şu sıralar tecilim bitecekse yada bitmişse 3. sınıfada izin vermeden askeremi gönderecekler. Yada bu durumda ben ne ypabilirim. Kaydımı silip baştanmı kaydolayım? Durum acil yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yokmu yardımcı olacak arkadaş. Ben yüksek okulu okumaya gittiğimde hiç askerliğimi tecil ettirmedim. Yani o 3 yıllık hakkımı kullanmadım. Okuldan sonra tecil ettirdim. 2007'de mezun olmuştum. Ancak önlisans mezunlarına tecil hakkı 1 yıl diyorlar. Ben o 3 yıl hakkımı kaybettim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bana 2 yıl erteleme yaptılar sanırım liseden sonra. Hala o 1 yıllık tecil hakkım duruyor mu?

Ayrıca bilg prog. dan dikey geçişle işletme 3. sınıfa geçmek için hazırlık sınıfı okuyorum. Bu hazırlık sınıfında öğrenci saymıyor demi askeriye?
Sosyal ağlarda paylaş

bende senın durumundaydım.

lise bittikten sonra 4 yıllık üniye gittim direk.
Üniyi 2. sınıfta bırakıp öss ye girdim tekrar.Bu sene içinde lise sonrası tecil hakkımı kullandım.2 yıldı o zaman tecil hakkı(2004-2005)
Sonra 2 yıllık bilg. programcılıgınına girdim.Burayı bitirdim.2 sene tecil hakkım daha oldu onuda kullandım.Şimdi bilg. müh. okuyorum.Bunuda bitirince napcam bilmiyorum cünkü yas 28 olcak:(

Sen eger lise sonrası tecil hakkını kullanmadan direk onlisans tecil hakkını kullandıysan,lise tecil hakkını kaybetmiş olabilirsin ama emin degilim.
En garanti yol askerlik subesine gitmen,bakaya falan kalmamışsan sorun olmaz büyük ihtimalle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...