Behlul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Şimdi elimde 1 tane 16gb lık bir iphone var. Bunun direk beyaz ekran gelmesi gibi bir problemi vardı, sonra yaparım diye bir köşede duruyordu. Şimdi direk ne beyaz ekran geliyor, ne şarj ekranı geliyor, ne itunes görüyor. Garantisi felanda yok. Böyle bir sorunla karşılaşan varsa çözdümü, çözdüyse nasıl çözdü öğrenebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 recovery modunda açmayı denedin mi aleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 malesef makineden tık yok. tornavida bulup girişecem yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bilgisayara bağlarken home tuşuna basılı tutmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 onları hep denedim itunes değil pc de görmüyor usb alet olarak. çalışan 2 farklı kablo, 2 farklı pc de denedim black rain görür belki dedim o da görmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hee ozaman seni http://www.ingilizanahtari.com/ a yönlendirmek en doğrusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ağzını yüzünü kırdım valla iphonun toplayana kadar canım çıktı veee hala çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 3gs ise sat bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar