dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 3D bir grafik için veriler var elimde.. 0,15,30,45,60,78,90... diye gidiyor açılar.. Bunun grafiğini çizdirmem gerek 3d.. bilgisi olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yok mu lan? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 özele gelirsen yardımcı olurum, kod atcagım ıcın buraya public update etmek ıstemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yuh lan.. şimdi düşündüm 2sn'de büyük ihtimalle açılı durumu polar yazıp sonra kartezyene göndermem gerekicek.. yani (açı,GENEL DATA1*,GELEN DATA2**) *burası normal 2D datada X ekseni olacak.. **bu da 2d datada Y 3d çizimde ise hep Z olacak. hiç değişmeyecek bu ilk durum polar bunu -> kartezyen midir ne haltsa sıradan olana çeviriyoruz ve tamamdır.. böle olması lazım.. lan bi bunu düşünmeyim dedim o da olmadı bak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 dasaaa said: sabah 6gibi hesapları tamamladık.. 10a kadar çıktı aldım falan.. kartuş iki kere bitti, doldurdum.. öyle düşünün.. 12ye kadar çıktıları düzenledim, yeni kağıtları ekledim, hataları ayıkladım, gidip çizdiğim plotları yanlış ölçekle aldım.. şu açılara göre 3d grafik çizme başlığı açmıştım ya matlab'da.. ha onu polar coordinat sisteminden kartezyene geçerek aşacağımı farkettim dün gece düşününce.. düşünmemişim ben hani.. onu da hallediverdim.. LAN MAL! iyi aferin buraya yazmışsın kartezyene geçtim diye. Ama ne halt ettiğim konusunda hiçbir fikrim de yok ulan şu anda. Keşke ne yazdığımı da yazsaymışım. Hatırlamıyorum ve kullanmam gerek asdfasdfasdf. Evde olsam matlab dosyasını bulur koyardım mis gibi.. üfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar